Wirestaff Oy

Ravintolapäällikkö DIF Döner

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.02.2023, 12:00
  • Suljettu 12.03.2023, 12:00

Ravintolapäällikkö DIF Döner

Haluatko sinä olla hiljattain avatun, trendikkään fast casual -tyyppisen ravintolan uusi ravintolapäällikkö?

DIF – eli DUDE it's fresh Döner on korkealaatuinen ravintola, jonka periaatteena on valmistaa Döneriä tuoreilla ja terveellisillä raaka-aineilla sekä rennolla ja intohimoisella asenteella. Tämän upean ravintolakonseptin takana ovat Suomen kovimmat fast casual -tyyppisten ravintoloiden mestarit, Akseli Herlevi ja Iman Gharagozlu.

Tämän suositun ravintolan päällikkönä voit ylpeänä kertoa, että johtamassasi ravintolassa käytetään aina tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita. Voit myös hymyssä suin todeta, että kanssasi tässä yrityksessä työskentelee mukavia työkavereita ja tukea tarjoava yrityksen johto, jonka asenteesta ei huumoria ja energiaa puutu.

Miksi sinun kannattaa hakea tätä työpaikkaa?

1. Tämä työ tarjoaa sinulle sopivasti haastetta ja kilpailukykyisen palkkauksen

2. Työ on joustavaa, joten voit itse vaikuttaa työaikoihisi. Sinun on tärkeää olla läsnä silloin kun ravintolapäällikköä eniten tarvitaan

3. Tämä melko uusi ravintola on todella suosittu ja tarjoaa sinulle upean ponnahduslaudan kohti ravintolapäällikön mielenkiintoisia tehtäviä

4. Yritys kasvaa todella nopealla vauhdilla ja pystyy tarjoamaan sinulle hyviä etenemismahdollisuuksia myös jatkossa

Millaista työ tässä ravintolassa on?

Ravintolapäällikön työ koostuu monista eri työtehtävista, joten jokainen päivä näyttää hieman erilaiselta. Iloinen tiimisi pitää huolen siitä ettei töissä taatusti tylsisty. Tehtäviisi kuuluu sopivasti suorittavaa työtä ja sopivasti monipuolisia hallinnollisia tehtäviä, kuten työvuorosuunnittelua, raaka-ainetilauksia, kannattavuuden seurantaa ja markkinointia. Vastaat työssäsi myös ravintolan viihtyvyydestä ja yleisestä fiiliksestä.

Minkä tyyppisiä henkilöä tehtävään etsitään?

Arvostamme ravintola-alan koulutusta ja alan kokemusta, mutta tässäkin tehtävässä hyvä asenne ratkaisee. Olet varmasti tehtävään soveltuva, jos sinulla on palavaa halua edetä urallasi ja haluat ottaa vastuuta työssäsi. Tehtävään vaaditaan hygieniapassia ja sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa.

Tehtävän palkkaus on neuvoteltavissa kokemuksesi mukaan.

Rekrytointi tapahtuu heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä epäröi hakea, jos kiinnostuit. Tehtävään voit hakea tämän linkin kautta tai sähköpostilla juuso.puustinen@wirestaff.fi

http://wirestaff.likeit.fi/apply/8331154

Lisätietoja:

Juuso Puustinen

juuso.puustinen@wirestaff.fi

045 633 5901

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.