Haemme Tuusulan kunnan kuntasuunnittelun palvelualueelle vakinaiseen toimeen

HALLINTOPALVELUSIHTEERIÄ

Hallintopalvelusihteerin tehtäviin kuuluu kaavoitusyksikön hallinto-, talous- ja toimistotehtävät sekä sihteeritehtäviä. Tehtäviin kuuluu mm. kaavoituksen kuulemismenettelyn järjestäminen, palautteen kirjaamista ja käsittelyä, tiedottamista, arkistovastaavan tehtävät sekä asiakirjahallintoa. Päivittäin työssä käytetään CaseM-asianhallintajärjestelmää. Hallintopalvelusihteeri osallistuu kuntasuunnittelun ja kuntakehityslautakunnan talousarvioesityksen laatimiseen ja toteutuksen seurantaan. 

Odotamme, että olet vastuullinen, tiimityöhön sopiva ja palveluhenkinen. Arvostat tarkkuutta ja laatua. Kunnallishallinnon ja kuntasuunnittelun toiminnan ja tietojärjestelmien tunteminen sekä kehittämiskokemus ovat eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on keskiasteen tai alimman korkea-asteen tutkinto.

Työsuhde alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 6 kk. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Jätä sähköinen hakemus ansioluetteloineen su 25.8.2019 mennessä osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.

Lisätiedot: kuntasuunnittelupäällikkö Asko Honkanen, p. 040 314 2012 (12.8. alkaen ma-ke), etunimi.sukunimi@tuusula.fi.

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi