Kulttuurikunta Tuusula hakee kaavoitusyksikköön KAAVOITUSAVUSTAJAA.

Etsimme tiimipelaajaa kaavoitusavustajaksi mielenkiintoisten tehtävien pariin. Tehtävänkuvaa voidaan muokata hakijan osaamisen perusteella painottaen esim. vähäisten asemakaavojen laatimista, paikkatietojen käsittelyä tai muuta kaavoituksen avustavaa tehtävää. MicroStation StellaMap -ohjelmiston käytön osaaminen katsotaan hakijalle eduksi. Kaavoitusavustajan tehtäviin voidaan myös sisällyttää em. ohjelman pääkäyttäjänä toimiminen.

Arvostamme tarkkuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alan ammattikoulutasoinen tutkinto tai soveltuvaa koulutusta ja kokemusta alan ammattitehtävistä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2 403,17 €/kk, jonka lisäksi maksetaan mahdolliset lisät. Tehtävä täytetään aikaisintaan 1.10.2019 alkaen. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antavat kaavoituspäällikkö Pia Sjöroos p. 040 314 2014 ja kuntasuunnittelupäällikkö Asko Honkanen p. 040 314 2012.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään jättämään 15.9.2019 mennessä sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi