Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan kunnan ruokapalvelut hakee

keittiöesimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Toimit keittiöesimiehenä Rykmentinpuiston keskuskeittiöllä toisen keittiöesimiehen kanssa. Tarjoamme tueksesi mukavan, kehitysmyönteisen ja ammattitaitoisen työyhteisön. 

Edellytämme sinulta soveltuvaa restonomin korkeakoulututkintoa, ruokapalvelujen laaja-alaista tuntemusta, sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä atk-valmiuksia. Kokemus sähköisistä tukkutilausjärjestelmistä, ammattikeittiöiden tuotannonohjausjärjestelmistä tai muista alan atk-sovelluksista katsotaan sinulle eduksi. Kerrothan hakemuksessasi, minkälaista kokemusta sinulla näistä on.

Arvostamme tarkkuutta, järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisu- ja kehittämiskykyä sekä yhteistyötaitoja. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää rohkeaa sitoutumista ja taitoa tehdä itsenäisiä päätöksiä. 

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan tehtävien vaativuusarvioinnin mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaan. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista.

Lähetä sähköinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Työtehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ruokapalvelupäällikkö Kirsi Hanski, p. 040 314 4377. 

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi