Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan kunnassa toimii pääkirjasto, Jokelan ja Kellokosken lähikirjastot sekä vuonna 2016 käyttöönotettu kirjastoauto.

Tuusulan kunta hakee

kirjastonhoitajaa lasten- ja nuortentiimiin pääkirjastoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10.2019 lähtien. 

Kirjastonhoitajan tehtäviin kuuluu kirjastonkäytön opetus, kirjavinkkaus, lasten- ja nuortenosaston kokoelmatyö, tapahtumien järjestäminen sekä asiakaspalvelua. Kirjastonhoitaja toteuttaa omalta osaltaan sekä vuonna 2016 käyttöönotettua perusopetuksen kulttuurikasvatussuunnitelmaa että vuonna 2020 käyttöönotettavaa varhaiskasvatuksen kulttuurikasvatussuunnitelmaa. Kirjastonhoitaja osallistuu myös koko kunnankirjaston lasten- ja nuortenpalveluiden kehittämiseen.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Tehtävän hoitaminen edellyttää kirjavinkkaustaitoja sekä kouluyhteistyön kehittämiseen tarvittavaa osaamista. Lisäksi tehtävä edellyttää yhteistyötaitoja ja joustavuutta sekä intoa ja luovuutta kehittää palveluita ja tapahtumia. Arvostamme pedagogista osaamista, kokemusta kaikenikäisistä lapsista ja nuorista sekä kiinnostusta pelejä, koodaamista ja viestintää sosiaalisessa mediassa kohtaan.

Työaikaan sisältyy säännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja Tuusulan kunnan tehtävien vaativuusarvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2557,87 euroa. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Työ alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tiedusteluihin vastaa kirjastotoimenjohtaja Annastiina Louhisalmi, puh. 040 314 3442 tai sähköposti: annastiina.louhisalmi@tuusula.fi tai pedagoginen informaatikko Heli Eboru, puh 040 314 3443 tai sähköposti: heli.eboru@tuusula.fi.

Lähetä sähköinen hakemus 30.8.2019 klo 16 mennessä osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.            

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi