Suomen Laatutakuu Palvelut Oy

Laatutakuu-siivousyrittäjä Joensuu

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 04.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.03.2024, 23:59
  • 31.03.2024, 23:59

Laatutakuu-siivousyrittäjä Joensuu

Laatutakuu-siivousyrittäjä Joensuu, Suomen Laatutakuu Palvelut Oy, Joensuu

Oletko joskus haaveillut yrityksen perustamisesta?
Siivousyrittäjillä riittää töitä ja alan arvostus on kovassa nosteessa. Laatutakuu-yrittäjyys tarjoaa helpon ja turvallisen tavan aloittaa itsenäisen yrittäjän ura tunnetun franchising-ketjun jäsenenä. Rakennamme sinulle avaimet käteen-periaatteella yrityksen, jonka valmis asiakaskunta takaa sen, että yrityksellä on heti liikevaihtoa.

Etsimme nyt Laatutakuu-yrittäjää Joensuuhun.

Miksi Laatutakuu-yrittäjäksi?

– Laatutakuu tarjoaa mahdollisuuden aloittaa oma yritys valmiiksi kehitetyllä liiketoimintamallilla tunnetun ketjun jäsenenä.
– Ketju tukee aloitusvaiheessa sekä koko yrittäjyyden ajan.
– Autamme sinua yrityksen perustamisessa sekä rahoituksen ja asiakaskohteiden hankkimisessa.
– Tarjoamme yrittäjillemme laajan ja luotettavan verkoston yhteistyökumppaneita, esimerkiksi yrittäjänämme saat täyden kirjanpidon ja taloudenhallintajärjestelmän. Voit siis keskittyä rauhassa olennaiseen, eli työntekoon ja omien asiakkaidesi palveluun parhaalla mahdollisella tavalla.

Sopisitko sinä meille yrittäjäksi?

Laatutakuu-yrittäjä on oma-aloitteinen, oppimishaluinen ja vastuuntuntoinen. Hänellä on vakaa elämäntilanne ja luottotiedot ovat kunnossa. Laatutakuu-yrittäjä tarvitsee ajokortin ja hänellä tulee olla valmius tehdä fyysistä työtä. Edellytämme hakijoilta Suomen kansalaisuutta tai pysyvää oleskelulupaa. Lisäksi suomen kielen taidon tulee riittävä, sillä yrittäjä hoitaa tärkeää päivittäistä asiakasyhteistyötä.

Perehdytämme sinut siivousalalle eikä aiempaa yrittäjäkokemusta tarvita. Tärkeintä on yrittäjähenkisyys sekä se, että haluat laittaa itsesi likoon ja menestyä! Laatutakuu-yrittäjyys sopii myös jo toimivalle siivousalan yrittäjälle, joka hakee liiketoiminnalleen kasvua ja uusia asiakaskohteita.

Lisätietoja antaa mielellään aluepäällikkö Kirsi Viitaniemi, puh. 050 475 7885 tai kirsi.viitaniemi@laatutakuu.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 31.3.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan yrittäjän löytyessä.
Muut avoimet yrittäjäpaikkamme sekä yrittäjätarinoita löydät kotisivuillamme www.laatutakuu.fi.

Laatutakuu-ketju hoitaa valtakunnallisesti laadukkaita kiinteistöjen ylläpitopalveluita jo yli 50 paikkakunnalla. Tällä hetkellä palveluiden toimittamisesta vastaavat ketjun lähes 120 itsenäistä ja motivoitunutta Laatutakuu-yrittäjää. Laatutakuun asiakas- ja yrittäjätyytyväisyys ovat tutkitusti alan parhaita. Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on osa kansainvälistä ISS -konsernia. ISS työllistää maailmanlaajuisesti 510 000 henkeä, joista 8000 on Suomessa.

Palkkaus:Yrittäjyys
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Kirsi Viitaniemi, puh. 050 475 7885, kirsi.viitaniemi@laatutakuu.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: