Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan kunnan opetustoimen kehittyvät ja pedagogisesti laadukkaat koulut mahdollistavat oppilaslähtöisen ja tuloksellisen oppimisen kaikille kunnan oppilaille.

Haemme opetuspalveluihin uudelleen

KOULUNKÄYNNINOHJAAJAA

Hyökkälän kouluun määräaikaiseen 30.5.2020 asti kestävään työsuhteeseen. Työaika tehtävässä on 27 h/vko, joista 13 tuntia on henkilökohtaista avustamista. Loput tunnit on ohjaajan tehtäviä 7.-9. luokissa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävä julistetaan uudelleen haettavaksi vähäisen hakijamäärän johdosta. Aiemmin tehtävää hakeneet huomioidaan tässä haussa.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Tehtävien täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisrehtori Matti Valkonen, puh. 040 314 3201 tai matti.valkonen@tuusula.fi

Lasten ja nuorten kanssa työskentelevien tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat 

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi