Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan kunnan opetustoimen kehittyvät ja pedagogisesti laadukkaat koulut mahdollistavat oppilaslähtöisen ja tuloksellisen oppimisen kaikille kunnan oppilaille.

Haemme opetuspalveluihin 

KOULUNKÄYNNINOHJAAJAA

Lepolan kouluun määräaikaiseen 30.5.2020 asti kestävään työsuhteeseen. Työaika tehtävässä on 30 h/vko.  

Lepolan koulu on noin 230 oppilaan koulu, jossa toimii lv 2019-2020 11 perusopetuksen luokkaa vuosiluokilla 1-6. Koulussamme järjestetään myös esiopetusta. Kouluumme on helppo tulla, sillä sijaitsemme muutaman minuutin kävelymatkan päässä Jokelan asemalta.

Haemme joukkoomme innostunutta, joustavaa ja yhteistyökykyistä koulunkäynninohjaajaa. Ohjaajat toimivat opettajan työparina luokissa oppilaiden tuen tarpeen ja tilanteen mukaan. Ohjaajat toimivat myös iltapäivätoiminnassa. Rekrytoitava ohjaaja toimii ensisijaisesti yleisopetuksen luokissa ohjaajan tehtävissä. 

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Tehtävien täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Mervi Heikkinen, p. 040 314 4073 tai sp. mervi.heikkinen@tuusula.fi

Lasten ja nuorten kanssa työskentelevien tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat 

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi