Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa! 

Tuusulan kunta hakee kulttuurin palveluyksikköön kulttuurituottajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Kulttuurin palveluyksikkö on osa Tuusulan kulttuuripalveluiden kokonaisuutta, johon kulttuurin lisäksi kuuluvat museo ja kirjasto. Kulttuuriyksikön perustehtävä on järjestää, tukea ja edistää kulttuuritoimintaa Tuusulan kunnassa. Painopistealueina toiminnassa ovat verkostoyhteistyö ja lastenkulttuuri. Kulttuuriyksikkö toimii yhteistyökumppanina monissa paikallisissa tapahtumissa paikallisten yhdistysten kanssa.

Kulttuurituottajan työtehtävät: 

  • tapahtumatuotanto, markkinointiviestintä ja tiedotus
  • verkostotapahtumien koordinointi, markkinointiviestintä ja tiedotus
  • kulttuuriavustusten haku- ja jakoprosessi

Hakijalta edellytämme: 

  • soveltuvaa, vähintään amk-tasoista tutkintoa ja vahvaa kokemusta kulttuurituottajan työstä 
  • hyviä yhteistyötaitoja sekä itsenäistä työotetta 
  • erinomaisia markkinointiviestintävalmiuksia
  • mahdollisuutta oman auton käyttöön työtehtävissä 

Eduksi luetaan kokemus toimimisesta kuntaorganisaatiossa, taitto-ohjelmien tunteminen sekä hyvät tietotekniset valmiudet.

Työaika, palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa torstaina 15.8. klo 10-12 Sanna Hokkanen, p. 040 314 3436  ja torstaina 22.8. klo 10-12 Taiju Kiesilä, p. 040 314 3435. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 25.8.2019 sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat. Haastattelut järjestetään viikolla 36.

Osaamisalue: ,

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi