Tuusulan kunta

Kunnanpuutarhuri

  • Sijainti Hyrylä
  • Julkaistu 08.08.2022, 9:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:52
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kunnanpuutarhuri

Tuusula – tekemisen taidetta!

Tuusula on kunta, jossa jokainen voi rakentaa omannäköisensä elämän: keskisuuren kunnan edut pääkaupunkiseudun kyljessä antavat mahdollisuuksia vaikka mihin. Vireät kyläyhteisöt, lukuisat museot ja persoonalliset tapahtumat pitävät kunnan sykettä yllä. Meillä työskentelee 1600 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät lähes 40 000 asukkaamme arjesta mahdollista.

Haemme viheralueet yksikköön kunnanpuutarhuria toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 3.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viheralueet yksikkö toimii osana yhdyskuntatekniikan palvelualuetta, ja vastaa omalta osaltaan turvallisen, terveellisen ja viihtyisän asuin- ja työpaikkaympäristön luomisesta ja ylläpidosta Tuusulassa. Viherpalveluiden painopistealueita ovat puistojen ja leikkipuistojen kunnossapito sekä katuvihreästä ja kunnan metsäomaisuudesta huolehtiminen. Palveluja tuotetaan sekä omana työnä että ostopalveluina.

Kunnanpuutarhurina vastaat viherpalveluiden toiminnasta ja sen kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu yksikön tehtävien suunnittelu, organisointi ja valvonta sekä sen kehittäminen kunnan viheraluestrategian mukaisesti. Osallistut hankkeiden kilpailuttamisiin ja urakoiden valvontaan yhdessä yksikön muiden henkilöiden kanssa. Lisäksi osallistut tulevien investointikohteiden suunnitteluun ja avustat asiantuntemuksellasi kaavoitusta kaavahankkeissa. 

Edellytämme tehtävään soveltuvaa opistotasoista koulutusta, vastaavaa AMK-tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta sekä riittävää käytännön kokemusta toimialaan kuuluvista töistä. Arvostamme hankintaosaamista, puutarha- ja viheralan yleistä tuntemusta, esihenkilö-, yhteistyö- ja tietotekniikkataitoja.

Viran palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3763,62 eur/kk. Lisäksi voidaan maksaa TS:n mukaista ammattialalisää aiemman työkokemuksen perusteella. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Lähetä hakemuksesi sähköisesti 31.8.2022 mennessä osoitteessa: www.tuusula.fi/tyopaikat. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yhdyskuntatekniikan päällikkö Petri Juhola, p. 040 314 3566 tai sp. petri.juhola@tuusula.fi.

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa. Tuusulassa on töissä monen eri alan ammattilaisia ja sellaiseksi kehittyviä. Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi