Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan Opiston ja vapaa-aikapalveluiden tavoitteena on tarjota monipuolisia ja helposti saavutettavia liikuntamahdollisuuksia kaikille kuntalaisille. Palvelun tavoitteena on löytää itselle sopiva liikuntamuoto ja saada valmiudet liikkua omatoimisesti. 

Haemme Tuusulan Opistoon ja vapaa-aikapalveluihin

LIIKUNNAN TUNTIOPETTAJAA 

määräaikaiseen työsuhteeseen opintovuodelle 2019-2020. Tehtävä sisältää opetusta erityisliikunnan, vesijumppien ja kuntojumppien parissa. Opetusta on viikossa noin 1-5 tuntia. Lukukausi alkaa 2.9.2019 ja päättyy 24.4.2020 (pois lukien loma-ajat).

Lisätietoja tehtävästä antaa liikunnansuunnittelija Sami Liehu, p. 040 314 2222 tai sp sami.liehu@tuusula.fi

Toivomme, että sinulla on vähintään liikuntaneuvojan tutkinto sekä kuluttajaviraston tehtävään vaadittavat vähimmäisvaatimukset tai riittävä työkokemus alalta. 

Työaika, palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen ja opetushenkilöstöä koskevan virka- ja työehtosopimuksen mukaan. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 26.8.2019 sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat. 

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi