Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa! 

Tuusulan kunnan opetustoimen kehittyvät ja pedagogisesti laadukkaat koulut mahdollistavat oppilaslähtöisen ja tuloksellisen oppimisen kaikille kunnan oppilaille.

Haemme opetuspalveluihin 

LUKION OPINTO-OHJAAJAA 

määräaikaiseen vuorotteluvapaasijaisuuteen ajalle 23.10.2019-16.4.2020. Viransijaisuuden ensisijainen sijoituspaikka on Tuusulan lukion Hyrylän toimipiste. Tehtävä edellyttää jonkin verran liikkumista toimipisteiden välillä (n. 30 km/suunta).  

Tehtävään valitun tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselle te-palveluiden määrittämät ehdot -> vuorotteluvapaa 

Tuusulan lukiossa on noin 630 opiskelijaa. Näistä Hyrylän toimipisteessä noin 370, Jokelassa on noin 160 ja Kellokosken toimipisteessä noin 100 opiskelijaa. Lisätietoa Tuusulan lukiosta: https://www.tuusulanlukio.fi/ 

Kelpoisuusehto: Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti.

Palkkaus ja muut virkasuhteet ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Määräaikaisen viran täytössä noudatetaankahden (2) kuukauden koeaikaa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Seppo Kärpänen, p. 040 314 3258 tai sp seppo.karpanen@tuusula.fi

Lasten ja nuorten kanssa työskentelevien tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 9.9.2019 klo 15:00 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat 

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi