Haemme Tuusulan kunnan maankäytön palveluyksikköön vakinaiseen virkaan

MAANKÄYTTÖINSINÖÖRIÄ

Maankäyttöinsinöörin tärkeimmät tehtävät ovat vuokrasopimusten laatiminen ja vuokrauspäätösten valmistelu sekä täytäntöönpano ja vuokrauksiin liittyvien rekisterien ylläpito, maankäyttölupien valmistelu ja maankäyttösopimusten ja kaavoituksen käynnistämissopimusten valmistelu. 

Tehtävänkuvaa voidaan muokata vuokrasopimus-, maankäyttösopimus tai käyttölupa-asioita painottaen riippuen virkaan valittavan osaamisen mukaan. Lakisäänteiset kiinteistöinsinöörin tehtävät voidaan sisällyttää tehtäviin sopivan koulutuksen omaavalle.

Kelpoisuusehtona on vähintään maanmittausalan amk-tutkinto tai ent. maanmittauksen tai nykyisen kiinteistötalouden koulutusohjelman mukainen tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tutkinto.

Virantoimitus alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Maankäyttöinsinöörin tehtäväkohtainen palkka on 3476,93 euroa/kk. Koeaika on 6 kk. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Jätä sähköinen hakemus ansioluetteloineen su 25.8.2019 mennessä osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätiedot 12.8.2019 lähtien: maankäyttöpäällikkö Päivi Hämäläinen 040 314 4557, etunimi.sukunimi@tuusula.fi

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi