Haemme paikkatietoyksikköömme maanmittausinsinööriä vakinaiseen tehtävään.

Kuntasuunnittelun paikkatietoyksikössä on nyt avoinna tehtävä itsenäisestä työskentelystä pitävälle ja erityisesti geodeettisesta laskennasta kiinnostuneelle henkilölle.Paikkatietoyksikkö tuottaa, ylläpitää ja tukee kunnan eri toimialoilla tuotettuja paikkatietoaineistoja ja -rekistereitä sekä valmistaa kunnan kantakarttaa ja kaukokartoitusaineistoja.

Maanmittausinsinöörinä pääasiallisina tehtävinäsi ovat rakennuslupamittauksiin liittyvä valmistelu sekä asemakaavatulkinta ja geodeettinen laskenta eri toimijoiden tarpeisiin. Lisäksi pääset hoitamaan kiinteistöverotukseen liittyviä laskenta- ja asiakaspalvelutehtäviä. Hakijalla on mahdollisuus StellaMap-ohjelmiston pääkäyttäjyyteen. 

Kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan AMK-insinöörin tutkinto. Aikaisempi kokemus vastaavissa kunnallisissa tehtävissä, MicroStationStellaMap sovelluksen käytön osaaminen ja ajokortti katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää tunnollisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Työsuhde on vakinainen ja se täytetään 1.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Lisätiedot: vs. paikkatietopäällikkö Mikko Kantonen, 040 314 3530, mikko.kantonen@tuusula.fi.

Sähköiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään jättämään 15.9.2019 mennessä osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi