Me teemme yhdessä uutta! Tule rakentamaan vireää, kasvavaa ja hyvinvoivaa Tuusulaa. 

Henkilöstöpalvelut hakee  

PALVELUSSUHDEPÄÄLLIKKÖÄ  

hyväntuuliseen, osaavaan ja sitoutuneeseen tiimiimme. Hyvä johtaminen, motivoiva työyhteisö ja tekemisen meininki vievät meitä kohti tavoitteitamme. Meillä on tarjolla monipuolisia ja haasteellisia henkilöstöhallinnon tehtäviä, joissa saat hyödyntää osaamistasi ja kokemustasi sekä kehittyä edelleen. 

Palvelussuhdepäällikkönä tehtävänäsi on palvelussuhdeasioiden, työnantajalinjausten ja ohjeiden tulkinta suhteessa kunnallisiin virka- ja työehtosopimuksiin sekä kunnan strategiaan ja toimintakulttuuriin. Vastaat yhteistoimintaprosesseista ja sopimusneuvotteluista ja tuet johtoa ja esihenkilöitä palvelussuhde- ja palkka-asioissa, erityisesti haastavissa tilanteissa. Toimit henkilöstöjohtajan vahvana tukena ja hänen sijaisenaan.  

Vastaat palvelussuhdeasioihin liittyvien prosessien ja HR-järjestelmien kehittämisestä yhteistyössä ulkoistetun palveluntuottajan kanssa.  

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä käytännön kokemus kunta-alan virka- ja työehtosopimusten tulkinnasta ja palvelussuhdeasioista. Arvostamme kokemusta palkkausjärjestelmien kehittämisestä sekä sopimus- ja yhteistoimintaneuvotteluista. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. 

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.  

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. 

Hae nyt töihin Tuusulaan osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat. Odotamme hakemustasi viimeistään 14.6.2021 klo 16.00 mennessä. 

Lisätietoja antaa henkilöstöjohtaja Satu Kuivasto, sp satu.kuivasto@tuusula.fi p. 040 314 3042, pe 4.6. klo 9.00-10.00, ma 7.6. klo 14.00-15.00 ja pe 11.6. klo 14.00-15.00. 

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi