Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa! 

Tuusulan kunnan opetustoimen kehittyvät ja pedagogisesti laadukkaat koulut mahdollistavat oppilaslähtöisen ja tuloksellisen oppimisen kaikille kunnan oppilaille. 

Haemme opetuspalveluihin 

RESURSSIOPETTAJAA

määräaikaiseen virkaan ajalle 9.9.2019-30.5.2020 Hyökkälän kouluun 7.-9. luokille. Tuntimäärä on 18 h/vko. 

Kelpoisuusehto: Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi sekä siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös ei kelpoiset hakijat huomioidaan.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Janne Leivo, p. 040 314 3283 tai sp janne.leivo@tuusula.fi

Lasten ja nuorten kanssa työskentelevien tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 5.9.2019 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat 

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi