Esperi Care Oy

Hoitajia keikkatöihin

  • Sijainti Pyhäjärvi
  • Julkaistu 08.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Hoitajia keikkatöihin

Hoitajia keikkatöihin, 5 paikkaa, Esperi Care Oy, Hoivakoti Jaatinen, Pyhäjärvi

Hei sosiaali- ja terveysalan osaaja! Etsitkö joustavaa työtä, joka on helppo sovittaa omaan elämäntilanteeseesi? Haluatko lisätienestiä tai vaihtelua arkeesi eläkepäiville taikka opintojen tai toisen työn oheen?

Haemme nyt Hoivakoti Jaatiseen hoitajia keikkatöihin. Koulutukseltasi voit olla lähihoitaja, sairaanhoitaja tai alan opiskelija.

Mikäli ikäihmisten parissa työskentely on sinun juttusi – lue alta lisää ja hae helposti vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen!

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Jaatinen on lämminhenkinen hoivakoti Pyhäjärvellä, joka tarjoaa kodin sekä hoivaa 19 ikääntyneelle, joilla on ympärivuorokautisen tuen tarve. Työmme tavoitteena on varmistaa asukkaidemme onnellinen ja aktiivinen elämä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä omia vahvuuksiasi ja persoonaasi hyödyntäen. Yhdessä tiiminä pyrimme työssämme parhaaseen lopputulokseen, ja kiireisinäkin hetkinä autamme toinen toistamme.

Työpäiväsi hoitajana meillä

Keikkatyöntekijänä voit työskennellä joko tarvittaessa töihin kutsuttavana ja poimia tuolloin sinulle sopivat vuorot itsellesi lyhyemmällä varotusajalla tai sitten suunnitelmallisemmin tietäen vuorosi jo listan suunnitteluvaiheessa – tässäkin vaiheessa saat itse vaikuttaa vuorojen suunnitteluun ja kertoa meille, kuinka olisit käytettävissä.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sosiaali- ja terveysalan tutkinto (esim. lähihoitaja tai sairaanhoitaja) tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta.

Työ on 2-tai 3-vuorotyötä. Voit aloittaa keikkatyöt meillä heti ja jatkaa keikkailua juuri niin kauan, kuin sinulle sopii. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

– Mahdollistamme sinulle joustavan työn omaan elämäntilanteeseesi sopivasti. Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja voit ottaa työvuoroja vastaan juuri sen verran, kuin itse haluat.

– Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta pääset sujuvasti kärryille yksikön arkeen ja saat tarvittavan tuen työllesi. Me huolehdimme siitä, että kohtelemme sinua tasavertaisena työryhmän jäsenenä ja että sinun on kiva tulla työvuoroon, otit sitten vuoroja vastaan harvemmin tai viikoittain.

– Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Jätä hakemuksesi 30.4. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä?

Juttelemme mielellämme lisää kanssasi, voit olla meihin yhteydessä:
– vs. yksikönpäällikkö Kirsi Nisula, 050 305 3474, kirsi.nisula@esperi.fi
– tiimivastaava-sairaanhoitaja Sari Rönkkö, 050 470 8256, sari.ronkko@esperi.fi

Olisi ilo kohdata sinut!

Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

Tutustu Hoivakoti Jaatisen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

Palkkaus:yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, keikkatyö
Työaika:muu osa-aikatyö, 2- tai 3-vuorotyö
Yhteystiedot:Juttelemme mielellämme lisää kanssasi, voit olla meihin yhteydessä:
– vs. yksikönpäällikkö Kirsi Nisula, 050 305 3474, kirsi.nisula@esperi.fi
– tiimivastaava-sairaanhoitaja Sari Rönkkö, 050 470 8256, sari.ronkko@esperi.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: