Tuusulan kunta hakee suunnitteluinsinööriä kunnallistekniikan suunnittelun yksikköön.

Tarjoamme mielenkiitoisen työpaikan kenties Tuusulan historian vilkkaimpaan rakennusaikakauteen. Tuusula valmistautuu vuoden 2020 asuntomessuihin ja samanaikaisesti kunnassa on käynnissä tai käynnistymässä useita muita uusien asemakaava-alueiden rakennushankkeita.

Tehtäviisi kuuluu tie-, katu- ja aluetekniikan suunnittelu sekä suunnittelua tukevat selvitystyöt ja päätösten valmistelu. Kokemuksestasi riippuen osallistut myös suunnittelun projektinjohtotehtäviin ja kunnallistekniikan yleissuunnitteluun asemakaavojen laatimisvaiheessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on yhdyskuntatekniikan insinöörin (AMK tai teknillinen opisto) tai vastaava tehtävään soveltuva tutkinto. Arvostamme muutaman vuoden kokemusta kunnallistekniikan suunnittelusta, suunnittelun apuvälineinä käytettävien tietokoneohjelmien ja erityisesti Novapoint -suunnitteluohjelmiston tuntemusta sekä hyvää suullista ja kirjallista esiintymistaitoa. 

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valitulla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhdyskuntatekniikan päällikkö Petri Juhola, p. 040 314 3566, petri.juhola(at)tuusula.fi

Hakemukset ansioluetteloineen 15.9.2019 mennessä sähköisesti www.tuusula.fi/tyopaikat.

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi