Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Haemme Tuusulan kunnan talouspalveluiden yksikköön 

TALOUSSIHTEERIÄ 

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2020 asti, työ alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tuusulan kunnan keskitetty talouspalveluiden yksikkö käynnistyi vuonna 2018. Yksikköön keskitetään vaiheittain ostolaskujen käsittelytehtävät, myyntilaskutusta sekä taloushallinnon neuvontatehtäviä. 

Haettavan taloussihteerin tehtäviin kuuluu osto- ja myyntilaskujen käsittelyä sekä näihin liittyvää asiakaspalvelua kunnan sisäisille sekä ulkoisille asiakkaille. Lisäksi hän osallistuu talouspalveluiden keskittämiseen ja talouden prosessien kehittämiseen.

Olet tärkeä osa tehokasta tiimiäsi, jonka tehtävänä on tuottaa taloushallinnon palveluja laadukkaasti sekä keskittämisen myötä tehostaa ja yhden mukaistaa talouden prosesseja. Siksi tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta sekä vastuullista ja palveluhenkistä asennetta. Arvostat myös tarkkuutta ja laatua. Kunnallisen taloushallinnon ja talouden tietojärjestelmien tunteminen sekä kehittämiskokemus ovat eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on keskiasteen tai alimman korkea-asteen tutkinto.

Työsuhde alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja Tuusulan kunnan työvaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Lisätiedot: talouspäällikkö Heli Hippeläinen, p. 040 314 3061 (ma-ke), heli.hippelainen@tuusula.fi.

Jätä sähköinen hakemus ansioluetteloineen 25.8.2019 mennessä osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikatt. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Osaamisalue: ,

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi