Työplus Oy

Työterveyslääkäri

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 16.11.2023, 9:20
  • Haku päättyy 22.12.2023, 23:59
  • 22.12.2023, 23:59

Työterveyslääkäri

Työplus – oiva paikka työterveyslääkärille

Tule Työplussaan tekemään merkityksellistä työtä työuria pelastaen!

Haemme nyt joukkoomme työterveyshuollon erikoislääkäriä, työterveyshuoltoon erikoistuvaa tai ennaltaehkäisevän työterveyshuollon (Kela 1) kokemusta omaavaa lääkäriä.

Tarjoamme vireän työyhteisön ja toimintaympäristön, modernit työterveyshuollon tarpeita varten suunnitellut toimitilat sekä kilpailukykyisen palkan.

Voit työskennellä meillä paikan päällä tai etänä. Voit toimia joko työsuhteisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana, koko- tai osa-aikaisesti. Pääasiallinen asiointikielemme on suomi, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi.

Työterveyslääkärimme toimivat moniammatillisissa tiimeissä, ja työtehtävät edellyttävät kykyä toimia yksilöiden ja yritysten kanssa, ulospäinsuuntautuneisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Meillä on asiakkaita monilta toimialoilta maataloudesta raskaaseen teollisuuteen, joten työ on vaihtelevaa jo asiakkaiden monipuolisuudenkin ansiosta.

Työplussan juuret ovat Keski-Pohjanmaalla nyt ja tulevaisuudessa. Kompaktin kokoinen, alueellinen työterveydenhuoltoon erikoistunut yritys tunnetaan asiakkaiden ja henkilöstön parissa lämminhenkisenä, ihmisläheisenä ja luotettavana toimijana.

Luottamus näkyy konkreettisena arvona myös henkilöstömme arjessa. Tarkkoja ohjeistuksia ja sapluunoita kaikelle arjen toiminnalle emme ole halunneet rakentaa, vaan haluamme vaalia arjen ongelmanratkaisukykyä ja jokaisen työntekijän omaa tilaa toimia. Meillä kukaan ei kuitenkaan jää yksin, vaan ympärillä tukemassa on monipuolinen joukko eri alojen ammattitaitoisia asiantuntijoita.

Työplus kutsuu Kokkolaan

Näetkö tulevaisuutesi kenties Keski-Pohjanmaalla? Toimitusjohtajamme Thomas kertoo sinulle mielellään lisää Työplussan tarjoamista työmahdollisuuksista ja odottaa yhteydenottoasi thomas.bjork(at)tyoplus.fi tai numerossa 040 806 8499.

Töitä löytyy niin uraansa aloitteleville lääkäreille kuin jo erikoistuneillekin, joten ole rohkeasti yhteydessä viimeistään 22.12.!

Työplus Oy

Osaamisalue: