Työterveyshuollon palveluista

vastaava johtaja / Ylilääkäri

 

Etsimme Sinua työterveyshuollon erikoislääkäri toimialan näköalapaikalle Jyväskylään.

Kuulumme alueen suurimpiin työterveystoimijoihin ja olemme paikallinen, luotettava työterveyskumppani.

Toimintamme kasvaessa vahvistamme organisaatiomme johtorakennetta. Johtoryhmässä pääset vaikuttamaan aidosti asioiden tekemiseen, omaan työnkuvaasi ja koko työyhteisömme kehittymiseen. Tiimimme jäsenenä vaikutat laajasti kuntasektorilla sekä työterveyshuollon kilpailuilla markkinoilla.

Tehtäviisi sisältyy suuren asiakasorganisaatiomme vastuulääkärin tehtävät ja noin 30 % työajastasi käytät lääketieteelliseen johtamiseen. Tehtävään ei sisälly esimiestyötä.

Odotamme sinulta vahvaa työterveyshuollon tuntemusta sekä halua olla mukana toimialan sekä yrityksemme jatkuvassa kehittämisessä.

Työyhteisömme on tiivis ja hyvällä huumorilla varustettu. Tarjoamme vastuullisen tehtävänkuvan ja kilpailukykyisen palkan. Käytössämme on lisäksi kulttuuri- ja liikuntasetelit, kattava työterveyshuolto ja liukuva työaika. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja koulutamme työterveyshuollon erikoislääkäreitä.

Oletko etsimämme henkilö? Kerromme mielellämme lisää tehtävästä!

Lisätietoja: Irja Korhonen (toimitusjohtaja, ylilääkäri), p. 050 5760 641.

Vapaamuotoinen hakemus 7.2.2020 klo 12.00 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Työterveys Aalto Oy

Osaamisalue:

Työterveys Aalto Oy

Kahdessa yhtiössämme, Työterveys Aalto Oy ja Työterveys Laine Oy:ssä on noin 100 työterveyshuollon ammattilaista ja tuotamme vaikuttavia työterveyshuollon palveluita noin 28 000 henkilöasiakkaalle Keski-Suomen alueella.