Hesburger

Hampurilaistyöntekijä, Hesburger Valkeakoski

  • Sijainti Valkeakoski
  • Julkaistu 29.11.2022, 13:00
  • Suljettu 30.12.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Hampurilaistyöntekijä, Hesburger Valkeakoski

Tartu herkulliseen tilaisuuteen!

Hesburger  Valkeakoski etsii  ravintolatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työtunteja on tarjolla 40h/3 viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa. Työ on vuorotyötä. Työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin, joten pystythän tekemään myös arkisin aamuvuoroja. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja. Etsimämme työntekijä on täysikäinen. 

Hesburgerilla tehdään töitä hymyssä suin ja tiimissä – siksi odotamme hakijoilta positiivista asennetta ja tiimihenkeä. Halu oppia uutta sekä valmius palvella asiakkaitamme ystävällisesti ja iloisesti kuuluvat myös hakijan valttikortteihin.

Tehdään yhdessä sinusta Iloisen Palvelun Ammattilainen!

Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta. Mukavat ja pätevät esimiehet kouluttavat sinut Hesburger-työhön ja työskentelevät tiimin tukena jokaisessa työvuorossa. Voit suorittaa myös elintarvikelainsäädännön edellyttämän hygieniapassin kauttamme. Kenties tulevaisuudessa sinäkin koulutat uusia työntekijöitä, sillä Hesburgerilla voit edetä urallasi vaikkapa vuoro- tai ravintolapäälliköksi.

Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista. Työajat ovat joustavia ja työ on vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita yhdessä sovitulla tuntimäärällä.

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. 

Tavoitteemme on olla alan paras työpaikka Suomessa. Työntekijämme ovat tutkitusti tyytyväisiä ja vastuullisuus kaikessa toiminnassamme on meille tärkeää. Olemme suomalainen perheyritys. Koulutamme työntekijöitämme sekä omissa sisäisissä koulutuksissa että tutkintoihin johtavilla oppisopimuskoulutuksilla ja panostamme monin tavoin työhyvinvointiin.

Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla!

Kiinnostuitko? Kurkista täällä heseläisten työpäiviin: https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriin

Mahdolliset lisätiedot:

Ravintolapäällikkö

Tatu Alho

tatu.alho@hesburger.fi

Osaamisalue: