Oy Vaasan ammattikorkeakoulu - Vasa yrkeshögskola Ab

Koulutus- ja tutkimuspäällikkö, liiketalous

  • Sijainti
  • Julkaistu 12.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.03.2024, 23:59
  • 31.03.2024, 23:59

Koulutus- ja tutkimuspäällikkö, liiketalous

Koulutus- ja tutkimuspäällikkö, liiketalous, Oy Vaasan ammattikorkeakoulu – Vasa yrkeshögskola Ab

Vaasan ammattikorkeakoulu hakee liiketalouden alan koulutusten kehittämisestä, TKI-työstä ja tiimin johtamisesta motivoituvaa koulutus- ja tutkimuspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen.

Miksi Vaasan seutu ja VAMK?

Vaasan seutu tunnetaan ympäri maailmaa energiateknologia-alan osaamisestaan. Klusterimme on täynnä innovatiivisia yrityksiä ja työelämäverkostoja, ja meillä on vahva sitoutuminen koulutuksen, sekä tutkimuksen ja kehityksen edistämiseen. Vaasa on tunnettu kansainvälisestä liiketoiminnastaan. Monet yritykset toimivat globaaleilla markkinoilla, mikä tarjoaa liiketalouden ammattilaisille mahdollisuuksia työskennellä kansainvälisessä ympäristössä ja laajentaa näkökulmaansa. Kehität ennakoiden koulutuksiamme ja TKI-toimintaamme tulevaisuuden tarpeet huomioiden.

Joustavat työskentelymahdollisuudet tukevat työhyvinvointiasi. Huomioithan kuitenkin, että tehtävä vaatii säännöllistä läsnäoloa Vaasassa. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla kattavan työterveyshuollon. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja polkupyöräeduilla. Syksyllä 2024 pääset osallistumaan laajaan esihenkilövalmennukseen yhdessä koko VAMKin esihenkilöjoukon kanssa.

Tehtävänkuvaus ja mahdollisuudet

Koulutus- ja tutkimuspäällikkö varmistaa yhdessä tiiminsä sekä yksikön johtajan kanssa laadukkaan opetuksen ja TKI-työn toteutumisen ja kehittämisen yksikön toimintasuunnitelman mukaisesti. Suunnittelet vastuullasi olevan koulutusalasi kokonaisuuden operatiivisen toiminnan ja koordinoit sekä osallistut oman vastuualueesi TKI-toimintaan ja hallinnoit hankeportfoliota. Kehität jatkuvan oppimisen ja palveluliiketoimintamme tarjontaa ennakoivasti työelämän tarpeet huomioiden. Seuraat ja kehität vastuualueesi koulutusten laatua vastaamalla opetussuunnitelmista ja työelämäyhteistyöstä. Vastaat tiimisi opetushenkilöstön työn suunnittelusta, organisoinnista ja työn kehittämisestä. Toimit innostavana, mahdollistavana ja tiimiä tukevana esihenkilönä noin 30 lehtorille. Vastaat tiimisi tulostavoitteiden saavuttamisesta ja raportoit yksikön johtajalle.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävään valittavalta edellytämme:
-Kokemusta ja näkemystä koulutusten johtamisesta tai kehittämisestä, sekä ammattikorkeakoulujen TKI-hanketyöstä
-Kokemusta esihenkilötehtävistä tai halua ja kykyä kehittää valmiuksia vastuulliseen johtamiseen
-Koulutusalan kehityksen ja nykytilan tuntemusta sekä innovatiivista otetta koulutusten, palveluliiketoiminnan ja hanketyön kehittämiseen
-Verkostoitumistaitoja ja halua kehittää alaa kansallisessa AMK- verkostossa
-Aktiivisia työelämäyhteyksiä
-Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä kantaa vastuuta tuloksellisesta toiminnasta asiantuntijaorganisaatiossa
-Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, jatko-opinnot katsotaan eduksi
-Pedagogisia opintoja
-Sujuvaa englannin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Me Vaasan ammattikorkeakoulussa haluamme osaltamme edistää avoimen oppimisen ja opetuksen periaatteita kansallisten linjausten mukaisesti. Toivommekin että opetuksen ja tutkimuksen avoimuus on sinulle yhtä luontainen tapa toimia ja haluat osaltasi sitoutua näihin yhteisiin periaatteisiimme.

Palkkaus ja Työehdot

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä sijoittuu hallinto- ja tukipalveluhenkilöstö -henkilöstöryhmään. Tehtävässä on sopimuspalkka, kerro palkkatoiveesi hakemuksessa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lue lisää työsuhde-etuuksistamme sekä työyhteisömme toimintatavoista perehdytysoppaastamme: https://www.vamk.fi/tietoa/korkeakoulu/rekry/perehdytysopas

Miten hakuprosessi etenee?

Hae tehtävää Kuntarekryssä 31.3.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten jätäthän hakemuksesi hyvisssä ajoin. Liitä hakemukseen ansioluettelo ja kerro palkkatoiveesi. Suosittelijasi yhteystiedot voit toimittaa halutessasi vasta mikäli etenet jatkoon hakuprosessissa. Todistukset pyydämme vain tehtävään valitulta. Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin viimeistään valinnan jälkeen.

Palkkaus:Muu, Sopimuspalkka
Työ alkaa:01.08.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Kerromme tästä tehtävänkuvasta mielellään tarkemmin, olethan yhteydessä liiketalouden yksikön johtaja Elina Martiniin puh. 040 5493542 elina.martin@vamk.fi
Yhteystiedot:Martin, Elina, elina.martin@vamk.fi, +358405493542
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: