Servica Oy

KESÄTYÖ: apuvälinemekaanikko Kuopioon

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 12.03.2024, 15:00
  • Suljettu 21.03.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: apuvälinemekaanikko Kuopioon

Oletko kiinnostunut hyvinvointiteknologiasta ja siihen liittyvistä huolto- ja korjaustoimenpiteistä? Mikäli vastasit kyllä, laita meille hakemus!

Servica on Pohjois-Savon suurimpia työnantajia. Olit sitten kokenut konkari tai alalla ensiaskelia ottava, meillä pääset osaksi yli 1 800 osaajan työyhteisöä. Servicassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä, sillä ilman meitä jäisi monen muun työ tekemättä. Oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus ja vastuullisuus ovat työmme tienviittoja, ja haluamme olla aina luottamuksen arvoisia. Teemme työtä ihmiseltä ihmiselle ja palvelemme sydämellä, ja se näkyy kaikille asiakkaillemme. Meillä on rohkeutta ja tahtoa pyrkiä parempaan.

Haemme nyt kesän ajalle apuvälinemekaanikkoa Kuopion toimipisteeseen. Työ on kokopäivätyötä ma-pe klo 7.00–15.09. Kesätyöt alkavat sopimuksen mukaan.

Servican apuvälinehuolto vastaa Pohjois-Savon hyvinvointialueen mekaanisten ja sähköisten apuvälineiden puhdistuksesta, huollosta, korjauksista ja varastoinnista. Kesän aikana pääset työssäsi keskittymään erilaisten apuvälineiden huoltoihin ja korjauksiin, ja tämä onkin oiva tilaisuus esim. alan opiskelijalle kasvattaa ammattitaitoa.

Voit siis olla hyvinvointiteknologia-alan opiskelija tai muuta kautta hankkinut soveltuvaa koulutusta/kokemusta. Toivomme kuitenkin, että sinulta löytyy jonkin verran sähkötyön ja sähkötyöturvallisuusvaatimusten osaamista sekä mahdollisesti aikaisempaa kokemusta apuvälineiden huolto- ja korjaustöistä. Huoltojen ja korjausten lisäksi työhösi sisältyy myös muita huollon tehtäviä, kuten varaosien tilaamista ja huoltotöiden kirjaamista tietojärjestelmäämme.

Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä reipasta työotetta. Toivomme, että sinulla on vastuullinen ja itsenäinen työskentelyote, olet muut huomioonottava ja omatoiminen tekijä. Toivomme hakijalta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja katsomme B-luokan ajokortin eduksi.

Palkkaus on AVAINTESin mukainen ja kuukausipalkka on noin 2080–2200 € riippuen hakijan ammattitaidosta ja ammatillisen osaamisen tasosta.

Vietä summer in Servica ja laita hakemuksesi viimeistään 20.3.2023! Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valintoja sopivien osaajien osuessa kohdalle.

Servica Oy on tunnettu toimija sekä hyvä arjen kumppani. Toimimme koko Pohjois-Savon alueella tuottaen omistaja-asiakkaillemme luotettavasti laadukkaita ja kustannustehokkaita arjen tukipalveluita. Palvelumme koostuvat ruokapalveluista, puhtaus- ja välinehuollon palveluista, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidosta sekä logistiikan palveluista. Meitä servicalaisia on jo 1800 eri alojen ammattilaista – olisitko sinä meidän työkaveri kesän ajan?

Osaamisalue:

Servica Oy

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajiamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Kiinteistö-KYS Oy, Kiinteistö Oy Mustinlampi, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä, Vaalijalan kuntayhtymä, Istekki Oy, Savonia ammattikorkeakoulu, Savon koulutuskuntayhtymä, Niiralan Kulma Oy, Kuopion Vesi Oy, Pieksämäen kaupunki, Siilinjärven kunta, Pielaveden kunta, Rautalammin kunta, Leppävirran kunta, Tuusniemen kunta, Vesannon kunta, Suonenjoen kaupunki, Varkauden kaupunki, Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä ja Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä.

Meitä servicalaisia on noin 1250, toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Lähes puolet meistä työskentelee Kuopion kaupungin Harjulan ja KYSin Puijon sairaalan alueella. Päätoimipaikkamme sijaitsee Särkiniemessä osoitteessa Leväsentie 3, 70700 Kuopio.

Palvelutuotantomme alkoi 1.1.2012 Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymässä, jonka toiminta siirtyi 1.1.2019 Servica Oy:lle.