TYÖKUUTIO

Asentaja, raskas autokalusto

  • Sijainti Pirkkala
  • Julkaistu 12.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 04.04.2024, 23:00
  • 04.04.2024, 23:00

Asentaja, raskas autokalusto

Asentaja, raskas autokalusto, TYÖKUUTIO, Pirkkala

Haemme asiakkaallemme Tampereelle

RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Asiakkaamme sijaitsee Tampereella ja tarjoaa huoltopalveluita autoteollisuuteen. Heidän palvelupisteensä kattaa koko Suomen. Tällä hetkellä he etsivät riveihinsä asentajaa.

Työnkuva sisältää raskaankaluston asennuksia. Käytännössä huollat raskasta kalustoa. Työ sisältää myös sähkötöitä raskaan kaluston parissa. Työkielenä käytetään suomea, joten suomen kielitaito on edellytys työtä hakevalle. Työajat ovat 2-vuorotyötä eli aamu- ja iltavuoroviikot.

Voit olla kerryttänyt kokemusta jo teollisuuden alalta tai voit olla täysin uusi alalla. Työkalujen tuntemus on ehdottomasti eduksi sekä vastaava kokemus autoteollisuuden parista on aina eduksi. Asenteella rullaat tosin pisimmälle, etenemismahdollisuuksia on lukuisia.

Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva työsopimus täysillä tunneilla. Aloittamaan pääset vaikka heti ja palkkaus sovitaan osaamisesi mukaan.

Täytä hakemus kotisivullamme www.tyokuutio.fi tai lähetä osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi.

TYÖKUUTIO!
Olemme asiakkaidemme taustavoima rekrytoinneissa sekä olemme työntekijöidemme tukena koko työsuhteen ajan. Tavoitteenamme on yhdistää työntekijät uusiin työpaikkoihin. Meillä on työmahdollisuuksia opiskelijoille, alan vaihtajille, kesätyöntekijöille sekä jo kokeneille osaajille! Voit lukea meistä sekä kauttamme tarjottavista työntekijöiden eduista lisää www.tyokuutio.fi.

Palkkaus:Teknologiateollisuuden TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:heti/sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:jenny.ek@tyokuutio.fi
0408334100
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: