Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Sosiaaliohjaaja, Aikuisten sosiaalityö, lännen tiimi

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 05.12.2022, 12:00
  • Suljettu 19.12.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaaliohjaaja, Aikuisten sosiaalityö, lännen tiimi

Aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen toimiala, Aikuissosiaalityön palvelujen toimiala 

Lännen tiimi
Jönsaksentie 4 , 01600 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Haemme aikuisten sosiaalityöhön asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä sosiaaliohjaajaa vakituiseen virkasuhteeseen. Toimistomme sijaitsee Myyrmäessä, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Asiakkaitamme ovat vantaalaiset yli 25-vuotiaat aikuiset ja heidän perheensä, jotka tarvitsevat apua äkillisissä ja odottamattomissa kriisitilanteissa sekä myös pitkittyneesti vaikeissa elämäntilanteissa. 

Päivittäisessä työssään sosiaaliohjaaja toteuttaa sosiaalihuoltolain mukaista moniammatillista palvelutarpeen arviointia sekä suunnitelmallista sosiaalityötä yhdessä asiakkaan ja hänen verkostojensa kanssa. Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluvat myös ehkäisevän toimeentulotuen päätösten teko sekä sosiaalihuoltolain mukaisten palvelujen hakeminen, käynnistäminen, seuranta ja arvioiminen omille asiakkaille sekä asiakkaiden ohjaus ja neuvonta. Lisäksi yksikössä järjestetään ensiarvio- ja päivystystyöskentely alueen asiakkaille. Tapaamme asiakkaita niin toimistomme asiakastapaamishuoneissa kuin eri tavoin asiakkaiden verkostoissa. Hyödynnämme asiakastyössä myös sähköisiä työvälineitä ja etäyhteyksiä. 

Vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän toteuttamiseen tarjoamme sinulle vakituisen työpisteen ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi. Tehtävässä on mahdollisuus tehdä etätyötä säännöllisesti ja tämän lisäksi jokaiselle työntekijälle on oma työhuone. 

Työ edellyttää joustavuutta ja rohkeutta reagoida asiakkaiden nopeastikin muuttuviin olosuhteisiin. Arvostamme kykyä asiakaslähtöiseen, myönteiseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyotteeseen. Pidämme tärkeänä ennaltaehkäisevää toimintatapaa, moniammatillista työskentelyä sekä kehittämismyönteisyyttä.

Aikuisten sosiaalityö on osa aikuissosiaalityön ja vammaispalveluiden toimialaa, sijoittuen sosiaalityön palveluiden palvelualueelle. Aikuisten sosiaalityö koostuu kolmesta yksiköstä: Lännen tiimi, Idän tiimi ja Pohjoinen tiimi. Tiimiimme kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, kahdeksan sosiaalityöntekijää ja kahdeksan sosiaaliohjaajaa. Työyhteisömme koostuu työurallaan eri vaiheessa olevista työntekijöistä ja siksi tiimistämme löytyykin monipuolista osaamista. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja koko työyhteisön tuen. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme. Työntekoamme on tukemassa säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Lisäksi tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun. Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 02.01.2023 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00 . 

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Sosiaalityön esimies Laura Lindroos
0404809056, laura.lindroos@vantaa.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
 
 #vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: