Haemme nyt Kaukaan sellutehtaalle Lappeenrantaan

MEKAANISEN KUNNOSSAPIDON

TYÖNJOHTAJAA

 

Mekaanisen kunnossapidon työnjohtajana vastaat koneiden ja laitteiden kunnossapidon toteutuksesta, töiden suunnittelusta ja valvonnasta, ennakkohuollon suunnittelusta ja toteutuksesta sekä osallistut varaosien ja tarvikkeiden hankintaan.

Toivomme sinulta konetekniikan koulutusta, esimieskokemusta kunnossapidon tehtävistä sekä käytännön kokemusta prosessilaitteistojen kunnossapidosta.

Lue lisää ja hae tehtävään oheisen hakupainikkeen kautta viimeistään 7.6.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Olli Kanninen puh. 040 676 4990.

UPM on yksi maailman johtavista havu-, koivu- ja eukalyptussellun tuottajista. Toimitamme asiakkaillemme maailmanlaajuisesti sellua eri loppukäyttöihin, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1800 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,7 miljoonaa tonnia. Vuonna 2019 aloitimme 2,1 miljoonan tonnin eukalyptussellutehtaan rakentamiseen Uruguayn keskiosiin lähelle Paso de los Torosin kaupunkia. Tehtaan on määrä käynnistyä vuoden 2022 jälkipuoliskolla. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta, jonka muodostavat integroitu sellun, uusiutuvan dieselin, sahatavaran ja energian tuotanto sekä puuraaka-aineen hankinta. www.upmpulp.fi

Osaamisalue: ,

UPM

Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja ja innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. Yhtiössämme työskentelee noin 19 000 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10,5 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

UPM Biofore – Beyond fossils. www.upm.fi