UPM

Tuotannon työntekijöitä

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 07.08.2022, 0:00
  • Suljettu 28.08.2022, 23:59

Tuotannon työntekijöitä

Haemme nyt

Kaukaan sellutehtaalle Lappeenrantaan

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

 

Mitä teet

Sijoitut osaamisesi mukaan sopivaan tehtävään jollekin seuraavista osa-alueista:

  • Energiantuotanto ja kemikaalien talteenotto (mukaan lukien Kaukaan Voima)

  • Kuitulinja

  • Kuivauskoneet

  • Kuorimo

  • Selluvarasto

Työskentelet monipuolisesti tehtäväkierron mukaan prosessin ajossa, ohjauksessa ja häiriöselvityksissä sekä operaattorina että aluehenkilönä. Osallistut aktiivisesti myös vuoron tekemiin kunnossapitotöihin.

Työaikamuotosi on TAM 37. Selluvarastolla työskentely käsittää pääasiassa trukin ajoa ja työaikamuotona on TAM25.

Kuka olet

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus teollisuuden alalta (ammattiopisto tai AMK). Voit olla urasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi osaaja. Olet valmis opettelemaan tehtäväkokonaisuuteen sisältyvät tehtävät ja kasvattamaan osaamisesi operaattoritasolle asti. Pystyt kantamaan vastuuta ja tekemään oma-aloitteisesti itsenäisiä päätöksiä myös paineenalaisena. Eduksi katsotaan sellutehtaan tuotantoprosesseihin liittyvä työkokemus ja koulutustausta.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lue lisää osoitteessa www.upm.fi/tyopaikat ja hae tehtävään oheisen hakupainikkeen kautta viimeistään 28.8.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Juha Keltanen puh. 040 5425 984.

Osaamisalue:

UPM

UPM on yksi maailman johtavista havu-, koivu- ja eukalyptussellun tuottajista. Toimitamme asiakkaillemme maailmanlaajuisesti sellua eri loppukäyttöihin, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit, graafiset paperit sekä kartonki. Myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakkaita Aasiassa ja Euroopassa. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1 800 henkilöä. Vuosituotantokapasiteettimme on 3,7 miljoonaa tonnia sellua. Vuonna 2019 aloitimme 2,1 miljoonan tonnin eukalyptussellutehtaan rakentamiseen Uruguayn keskiosiin lähelle Paso de los Torosin kaupunkia. Tehtaan on määrä käynnistyä vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä. Selluliiketoiminta on osa UPM Fibres -liiketoiminta-aluetta, jonka muodostavat integroitu sellun, energian ja sahatavaran tuotanto sekä puuraaka-aineen hankinta. www.upmpulp.fi

Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja ja innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Fibres, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. Alamme johtavana toimijana ja vastuullisuuden edelläkävijänä olemme allekirjoittaneet YK:n 1,5 asteen ilmastositoumuksen. Ilmastonmuutosta hillitsevät tavoitteemme ja toimenpiteemme perustuvat tieteelliseen tutkimukseen. Yhtiössämme työskentelee noin 17 000 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 9,8 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. UPM Biofore – Beyond fossils. www.upm.fi