UPM Biopolttoaineet valmistaa uusiutuvia ja vastuullisia tuotteita liikenteen ja kemianteollisuuden käyttöön. Tarjoamme asiakkaillemme keinoja fossiilisten raaka-aineiden korvaamiseen ja hiilijalanjäljen pienentämiseen. UPM:n innovatiiviset, puupohjaiset tuotteet ovat edelläkävijöitä laadussa, käytettävyydessä ja kestävässä kehityksessä. UPM Lappeenrannan biojalostamolla valmistetaan liikennekäyttöön sopivan vähäpäästöisen uusiutuvan dieselin lisäksi uusiutuvaa naftaa, joka on erinomainen muovien, tarrojen ja liimojen biopohjainen raaka-aine. www.upmbiopolttoaineet.fi


Haemme nyt biojalostamollemme Lappeenrantaan

VUORO-OPERAATTOREITA

vakituiseen ja määräaikaisiin työtehtäviin

 

Osana tuotantotiimiämme olet mukana ohjaamassa ja varmistamassa tuotantoprosessien toimivuutta ja turvallisuutta.

Toivomme sinulta käytännön kokemusta kemian prosessiteollisuuden tai petrokemian alalta ja tehtävään soveltuva koulutusta.

Eduksesi luemme aiemman kokemuksen ohjaamo-operaattorin tehtävistä sekä jalostamo- ja prosessiteollisuuden prosessien tuntemuksen.

Lue lisää ja hae tehtävään oheisen hakupainikkeen kautta viimeistään 08.09.2019.

 

Osaamisalue:

UPM

Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja ja innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. Yhtiössämme työskentelee noin 19 000 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10,5 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

UPM Biofore – Beyond fossils. www.upm.fi