Tule töihin Vaalijalaan

 

Haemme:

OHJAAJAA

 

Haemme Siekkilän palvelukotiin Mikkeliin 28.8.2019 klo 15.00 mennessä ohjaajaa (vastuualueena lääkehoito sekä terveyden- ja sairaudenhoito, 2-vuorotyö).

Kelpoisuutena lääke- ja terveydenhoidon vastuualuetta hoitavan ohjaajan tehtävään on terveydenhoitoalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen alan tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan 
tutkinnot.

Ohjaajat toimivat asiakkaan tukena palvelukodissa, vapaa-ajalla sekä erilaisissa päivätoimintaympäristöissä. Tehtävään kuuluu vastuualueen mukaisia tehtäviä myös Oravin palvelukodissa.

Ohjaajan tehtävään eduksi katsomme kokemuksen terveyden- ja sairaudenhoidollisista tehtävistä sekä kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä. Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia oheisen hakupainikkeen kautta.

Liity erityisen osaavaan yhteisöömme!

vaalijala.fi/tyopaikat

Vaalijalan kuntayhtymä

 

Osaamisalue:

Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä

Olemme erityistä tukea tarvitsevien ihmisten kokonaisvaltainen palveluntarjoaja. Panostamme vahvaan, ihmislähtöiseen toimintakulttuuriin sekä työntekijöiden monipuoliseen kouluttamiseen. Meillä työskentelee yli 1000 osaavaa, rohkeasti tulevaisuuteen katsovaa asiantuntijaa.