Tule töihin Vaalijalaan


Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäen Nenonpellossa
on haettavana 30.8.2019 klo 15.00 mennessä

VASTAAVAN SAIRAANHOITAJAN TEHTÄVÄ

 

Kelpoisuusehtona tehtävään on alansa laillistetun ammattihenkilön koulutus. Tämänhetkinen sijoituspaikka on aikuisten kriisi- ja kuntoutusyksikkö Satama.

Hakijalla tulee olla psykiatrisen hoitotyön osaamista, koulutusta ja kokemusta sekä arvostamme kriisi- ja terapiatyön tuntemusta. Vastaavalle sairaanhoitajalle tulee sovittuja vastuualueita yksikössä.

Sataman kuntoutushenkilöstö tekee jaksotyötä, osallistuu asiakkaiden kokonaisvaltaiseen kuntoutukseen ja kuntoutuksen suunnitteluun yhdessä kuntoutujien kanssa, tukee kuntoutujia elämänhallinnassa ja muutoksessa sekä palveluverkostossa kokonaisvaltaisesti. Vastaava sairaanhoitaja toimii henkilöstön tukena psykiatrisessa kuntoutustyössä. Kuntoutusta tukee myös Vaalijalan moniammatillinen työryhmä.

Työ on kolmivuorotyötä.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia oheisen hakupainikkeen kautta.

Liity erityisen osaavaan yhteisöömme!

vaalijala.fi/tyopaikat

Vaalijalan kuntayhtymä

 

Osaamisalue:

Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä

Olemme erityistä tukea tarvitsevien ihmisten kokonaisvaltainen palveluntarjoaja. Panostamme vahvaan, ihmislähtöiseen toimintakulttuuriin sekä työntekijöiden monipuoliseen kouluttamiseen. Meillä työskentelee yli 1000 osaavaa, rohkeasti tulevaisuuteen katsovaa asiantuntijaa.