Vaasasta uusi suunta uralle?

Etsimme

Tiiminvetäjää

 

Mittarointitiimin vetäjänä osallistut uuden sukupolven sähkömittareiden kehittämiseen ja käyttöönottoon. Toimit mittarinlukujärjestelmän pääkäyttäjänä, ja päivittäiseen työhösi kuuluu asentajatiimin ohjaus ja resursointi, tiivis yhteistyö urakoitsijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa sekä mittareiden logistiikasta huolehtiminen. Vaikkakin toivomme sinulta käytännön kokemusta sähköasennuksista, tässä työssä painottuvat etenkin esimiestaidot, yhteistyö- ja IT-taidot sekä halu kehittää prosesseja. Tavoitteellisuus, intohimo ja yhdessä tekeminen ovat meille tärkeitä arvoja, tunnistathan myös itsesi niissä?

Olemme innostuneita tulevaisuuden tarjoamista mahdollisuuksista, ja odotamme sinulta positiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta. Tehtävässä menestymistä tukevat erityisesti kiinnostuksesi tekniikkaan, halusi oppia uutta sekä kykysi johtaa esimerkillä. Olet määrätietoinen ja oma-aloitteinen ja pidät myös yksityiskohtaisissa tehtävissä katseen kokonaisuudessa. Tehtävänkuvaan sisältyy myös sinnikkyyttä vaativia rutiininomaisia tehtäviä. Koulutukseltasi olet ihanteellisesti insinööri, mutta myös insinööritutkintoon tähtäävä sähköasentaja voi tulla kysymykseen.

Vaasan Sähköverkossa pääset osaksi kestävää kehitystä ja digitalisaatiota painottavaa konsernia, jossa energiamaailman eturivissä oleminen antaa toiminnalle selkeän suunnan. Työntekijöillemme tarjoamme hyvät työsuhde-edut. Kannustamme henkilökuntaamme kehittymään ammatillisesti, sitä avittaaksemme tarjoamme laajan tehtävänkuvan ja mahdollisuuksia osallistua koulutuksiin matkan varrella.

Tule osaksi hyvähenkistä tiimiämme!

KIINNOSTUITKO? Lisätietoja tehtävästä antavat mittauspalvelupäällikkö Matias Åbro (tiiminvetäjä), puh. 0400 327 658 sekä MPS-konsultti Daniel Särs 12.–14.8., puh. 041 435 5035.

Hae tehtävää oheisen hakupainikkeen kautta 16.8. mennessä.

vaasansahkoverkko.fi

Osaamisalue:

Vaasan Sähköverkko

Vaasan Sähköverkossa suunnittelemme, rakennutamme ja ylläpidämme edullisia ja toimintavarmoja sähkön siirtoyhteyksiä toimialueemme asiakkaille. Yhtiössä työskentelee 32 alan ammattilaista ja liikevaihto oli vuonna 2019 noin 33 miljoonaa euroa. Olemme osa vahvaa Vaasan Sähkö -energiakonsernia.