Vaasasta uusi suunta uralle?

Etsimme

Verkostosuunnittelijaa

 

Toimialamme kehittyy ja tähän tehtävään kaipaammekin tulevaisuuteen katsovaa oppimishaluista tekijää, joka yhdessä tiimin kanssa varmistaa sähköverkon toimitusvarmuuden kehittymisen, sekä luo edellytyksiä lisääntyvien automaatio- ja älyratkaisujen hyödyntämiseen. Työhösi kuuluu verkostosuunnittelu, maastosuunnittelutehtävien tilaaminen ja hallinnointi sekä liittymien tarjouslaskenta. Olethan koulutukseltasi sähköalan insinööri. Työkokemus tuo sinulle etua, mutta voit olla myös vastavalmistunut. Tärkeämpänä pidämme kuitenkin työssäsi näkyvää innostusta, yhteistyötaitojasi ja tavoitteellisuuttasi.

Konsernissamme on tällä hetkellä käynnissä useita kehityshankkeita, joiden avulla pystymme jatkossa entistä paremmin tarjoamaan lisäarvoa asiakkaillemme. Olemme innostuneita tulevaisuuden tarjoamista mahdollisuuksista ja oikealle henkilölle on siksi tarjolla monimuotoinen tehtävänkuva ja upea tilaisuus kehittyä alan ammattilaisena. Näemme hajautetun tuotannon ja sähköautojen lataukseen liittyvät haasteet mahdollisuutena, ja toivomme sinultakin kiinnostusta uusiin teknologioihin. Työ edellyttää kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, sidosryhmäyhteistyön hyvää hallintaa, suunnitelmallisuutta sekä hyviä kuuntelutaitoja. 

Vaasan Sähköverkossa pääset osaksi kestävää kehitystä ja digitalisaatiota painottavaa konsernia, jossa energiamaailman eturivissä oleminen antaa toiminnalle selkeän suunnan. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen ja pienessä tiimissä opit myös tekemällä yhteistyötä muiden kanssa. Työntekijöillemme tarjoamme hyvät työsuhde-edut. Kannustamme henkilökuntaamme kehittymään ammatillisesti, sitä avittaaksemme tarjoamme laajan tehtävänkuvan ja mahdollisuuksia osallistua koulutuksiin matkan varrella. Meillä voit kehittyä huippuasiantuntijaksi ja mahdollisuuksien avautuessa siirtyä myös tiiminveto- ja esimiestehtäviin.

Tule osaksi hyvähenkistä tiimiämme!

KIINNOSTUITKO? Lisätietoja tehtävästä antavat suunnittelupäällikkö Jarmo Leppinen (verkostosuunnittelija), puh. 040 754 4684 sekä MPS-konsultti Daniel Särs 12.–14.8., puh. 041 435 5035.

Hae tehtävää oheisen hakupainikkeen kautta 16.8. mennessä.

vaasansahkoverkko.fi

Osaamisalue:

Vaasan Sähköverkko

Vaasan Sähköverkossa suunnittelemme, rakennutamme ja ylläpidämme edullisia ja toimintavarmoja sähkön siirtoyhteyksiä toimialueemme asiakkaille. Yhtiössä työskentelee 32 alan ammattilaista ja liikevaihto oli vuonna 2019 noin 33 miljoonaa euroa. Olemme osa vahvaa Vaasan Sähkö -energiakonsernia.