Power Finland Oy

Teleosastopäällikkö Power Järvenpää

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 05.02.2024, 15:20
  • Suljettu 01.03.2024, 0:48
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Teleosastopäällikkö Power Järvenpää

ETSIMME osastopäällikköä Järvenpään myymäläämme 

Onko myyminen sekä elektroniikka lähellä sydäntäsi ja asiakkaiden parissa työskentely ominta alaasi? Pidätkö siitä, että kaikki työpäivät eivät ole samanlaisia ja nautit siitä, että pääset ratkaisemaan ongelmia? Mikäli uudet tuotteet, ihmiset ja niiden parissa työskentely saa sinut syttymään jatka lukemista. 

Päivittäisen työsi kivijalka on laadukas asiakaspalvelu. Haluat aina löytää jokaiselle asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun sekä ylittää heidän odotuksensa. Tämä kaikki vaatii aktiivisuutta, kykyä tehdä päätöksiä ja aitoa halua auttaa sekä ymmärtää asiakkaita. Luot asiakassuhteita, joilla asiakkaasi haluavat asioida meillä uudestaan. 

Osastopäällikön työtehtävässä vastaat osastosi myynnistä ja myynnin kehittämisestä. Työtehtäviisi kuuluu huolehtia myymäläkonseptin toteutumisesta osastollasi ja vaihto-omaisuuden hallinnasta. Olet vahvimmillasi osana tiivistä myymäläjoukkuetta, jossa jokaisen rooli ja työpanos on ensiarvoisen tärkeä, joten olethan motivoitunut ja kannustava tiimipelaaja. Työssäsi osallistut monipuolisesti kaikkiin myymälätoimintoihin sekä päivittäisten rutiinien ylläpitämiseen. 

Powerilaisille yhdenvertaisuus sekä monimuotoisuus ovat tärkeitä arvoja. Etsimme nyt siis hyvää tyyppiä osaksi Power Järvenpään porukkaa. Meillä kaikki ovat saman arvoisia! 

Haluamme sinut vahvistamaan tiimiämme ja tarjoamme:

·Työpaikan hienojen ja alati kehittyvien tuotteiden parissa 

·Aloituksen sopimuksen mukaan ja laadukkaan perehdytyksen

·Monipuolisen ja osaamistasi laaja-alaisesti kehittävän työnkuvan

·Mielenkiintoisen pohjoismaisen yrityksen puitteet työympäristöksi

·Palkkauksen, joka koostuu pohjapalkasta ja sekä myynti- ja kateprovisiosta

·Illoista, lauantaista ja sunnuntaista saat lisät työehtosopimuksen mukaisesti

·Työtunnit viikossa 30 h/vko

·E-passi 60 euroa / 6 kk

·Liittymäetu 

·Omia tulevia hankintoja varten tuotteet hyvään henkilökuntahintaan 

Voisit olla etsimämme henkilö jos…

·Haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla 

·Aikataulujen ja rutiinien noudattaminen ei ole sinulle haastavaa

·Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa 

·Olet proaktiivinen ja valmis oppimaan uutta

·Osaat työskennellä niin tiimissä, kuin itsenäisesti

Kaikkea ei tarvitse osata meille hakiessa ja tärkeintä onkin, että haluat oppia uutta ja palat halusta työskennellä asiakkaiden parissa. Me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja autamme sinua kehittymään työssäsi jatkuvasti. 

Työpaikkanasi tulee olemaan Powerin viihtyisä myymälä Järvenpäässä. Aloittamisen suhteen olemme joustavia, mutta sopivan henkilön löytyessä aloitus onnistuu vaikka heti. Kyseessä on 12 kuukauden määräaikainen sijaisuus vanhempainvapaan ajaksi. 

Muuta tietoa

Power Finland kuuluu Power International AS -konserniin, joka omistaa Power ketjut Norjassa, Tanskassa, Suomessa sekä Ruotsissa. Meitä Powerilaisia on Pohjoismassa yhteensä yli 6500, joista kaikki ovat sitoutuneet tarjoamaan ainutlaatuisia asiakaskokemuksia asiakkaillemme. Pohjoismainen keskusvarastomme sijaitsee Ruotsissa ja konsernin liikevaihto on yli miljardi euroa. Lisätietoa meistä löydät nettisivuiltamme www.power.fi

Tervetuloa Powerille!

Osaamisalue:

Power Finland Oy

Power Finland kuuluu Power International AS -konserniin, joka omistaa Power ja Expert ketjut Norjassa, Tanskassa, Suomessa sekä Ruotsissa. Pohjoismainen keskusvarasto sijaitsee Ruotsissa. Konsernin liikevaihto on noin 900 miljoonaa euroa. Power-ketju perustuu äärimmäiseen kustannustehokkuuteen ja sen tavoitteena on tarjota asiakkaalle myymälöissä vähintään sama halvin hinta kuin Power.fi-nettikaupassa. Suomessa on nyt 45 Power-myymälää.