Vahanen Yhtiöt

Energia-asiantuntija tai Tiimipäällikkö

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 10.08.2022, 17:00
  • Suljettu 02.09.2022, 10:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Energia-asiantuntija tai Tiimipäällikkö

Vahanen-yhtiöt on nyt osa AFRYä. AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa. AFRYllä työskentelee 17 000 omistautunutta rakennetun ympäristön, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman. Making Future

Työpaikan kuvaus 

Vahanen-yhtiöihin kuuluva Vahanen Monitoring Services Oy tarjoaa energianhallinta- ja etähallintapalveluita sekä huoltokirjoihin liittyviä palveluita. Olemme energiatehokkuuden asiantuntijakumppani ja autamme asiakastamme saavuttamaan ja ylläpitämään parhaan mahdollisen energiatehokkuuden heidän kiinteistöissään olosuhteista tinkimättä. Asiakkaamme vaihtelevat suurista kiinteistönomistajista yksittäisiin taloyhtiöihin.

Työtehtävät

Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti vaativien kiinteistöjen energiatehokkuusprojektien asiantuntijatyö. Viimeaikaiset vaativammat energiatehokkuusprojektimme ovat olleet esimerkiksi suurien toimisto-, hotelli- ja teollisuusrakennusten sekä julkisten rakennuksien energiatehokkuuden parantamiseen liittyviä projekteja. Teemme myös paljon kiinteistökaupankäynnin yhteydessä tehtäviä selvityksiä energiatehokkuuteen liittyen.

Teet tarvittaessa myös energiakatselmointeja ja vastaat sinulle nimetyistä projekteista. Pääset osallistumaan laajan palvelukokonaisuutemme ja toimintatapojemme kehittämiseen. Vaikka projektit ovat itsenäisiä, tukenasi on monialaisen yrityksemme laaja asiantuntijaverkosto. Lisäksi kartoitat olemassa olevien kiinteistöjen järjestelmien kuntoa ja toimintaa sekä avustat ja koulutat kiinteistön ylläpidon eri osapuolille oikeaoppista käyttöä. 

Mikäli hakijalla on kiinnostusta esihenkilötehtäviin, voimme keskustella noin kymmenen asiantuntijan tiimin tiimipäällikön tehtävästä. Myös tiimipäällikkö osallistuu projektityöhön.

Palveluasenne, oppimishalu, oma-aloitteisuus ja ymmärrys oman tekemisen merkityksestä osana isompaa kokonaisuutta ovat meillä menestyksesi avaimet. Projektien langat pysyvät käsissäsi, pidät lupauksesi ja työtehosi ei lipsu paineen alla. Teet työtäsi asiakkaalle, etkä tingi hyvästä työn lopputuloksesta tai erinomaisesta asiakaspalvelusta. Liikekiinteistöjen teknisten järjestelmien ymmärtäminen sekä yleinen LVISAK-osaaminen tukevat onnistumistasi tehtävässä. Edellytämme myös hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä kokemusta järjestelmien hyödyntämisestä tiedon tuottamisessa ja toiminnan suunnittelussa. LVI- tai sähköinsinöörin tai muu kiinteistöalan koulutustausta antaa tehtävään hyvän pohjaosaamisen. Katsomme eduksi Motiva energiakatselmoijan ja energiatodistuksen laatijan pätevyyden sekä erityisesti aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Asiakkaamme sijaitsevat pääasiassa Etelä-Suomessa, mutta tarjoamme palveluja valtakunnallisesti, joten työ edellyttää myös matkustusvalmiutta. Tarjoamme työhön modernit työvälineet ja etätyömahdollisuuden.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat erinomaisen ympäristön kehittyä kykyjesi mukaisesti. Meillä on rento ja asiantunteva työilmapiiri, jossa on mukava työskennellä. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika ja etätyömahdollisuudet. Meillä voi syventää osaamistaan tietyllä sektorilla tai laajentaa osaamistaan uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Me AFRYllä haluamme olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta ja löytää aina parhaat ratkaisut, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös laajemmin yhteiskuntaa. Olemme moderni työnantaja, jonka arvot pohjaavat vahvasti pitkäjänteiseen kestävään kehitykseen.

Lue lisää AFRYstä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään.

Työsuhde-edut 

Tuemme henkilöstöä lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla henkilöstöä suojaa tapaturmavakuutus. Henkilöstön käytössä on myös kattavat työterveyshuollon palvelut. 

Vastuullisuus 

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi tehtävään alla olevasta linkistä aukeavalla hakulomakkeella mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 28.8.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Timo Finnilä maanantaina 22.8. klo 9-10 ja keskiviikkona 24.8. klo 15-18. Tavoitat Timon numerosta 040 727 1305. Voit kysyä lisätietoja tehtävästä Timolta myös sähköpostitse timo.finnila@vahanen.com .

Osaamisalue:

Vahanen Yhtiöt

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Tarjoamme kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita.