Vahanen-yhtiöihin kuuluva Vahanen Rakennusfysiikka on tutkiva insinööritoimisto, joka tarjoaa käytännön ratkaisuja ja ymmärrystä vuosikymmenten kokemuksella. Meillä työskentelee yli 100 asiantuntijaa mm. kuntoarvio-, kuntotutkimus-, suunnittelu- ja valvontatehtävissä. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Lappeenrannassa, Tampereella ja Vaasassa.

Haemme Espoon toimipisteeseen kesätyöntekijöitä monipuolisiin kuntotutkimus- ja kosteusvaurioiden korjaussuunnittelutehtäviin.

Kesätyöntekijälle tyypillisiä työtehtäviä ovat:

 • rakennusten rakenne- ja kosteus-/sisäilmateknisiin kuntotutkimuksiin osallistuminen kokeneemman asiantuntijan johdolla
 • rakennusten haitta-ainetutkimuksiin sekä julkisivu- ja betonirakenteiden kuntotutkimuksiin osallistuminen kokeneemman asiantuntijan johdolla
 • korjaussuunnittelun avustavat suunnittelutehtävät rakennusfysiikan suunnittelijan ja kosteusvaurion korjaussuunnittelijan ohjauksessa erityisesti kosteusvaurioituneiden rakenteiden, kuten alapohjien, ulkoseinien ja vesikattojen osalta
 • laadunvarmistustoimenpiteisiin osallistuminen, kuten merkkiainekokeisiin ja kosteusmittauksiin osallistuminen työmaa-aikaisina tehtävinä.

Odotamme sinulta:

 • Aloitat kesän jälkeen vähintään kolmannen vuosikurssin opinnot DI- tai AMK- tutkinnostasi, ja olet suorittanut opintoja esimerkiksi rakennetekniikasta ja rakennusfysiikasta.
 • oma-aloitteisuutta, tiedonjanoa ja valmiutta tarttua toimeen
 • innostuneisuutta sekä kehityshakuista otetta työhön
 • tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa
 • uskallusta ideointeihin sekä niiden esittämistä myös meille
 • sinulla on ajokortti ja hyvä suomen kielen taito
 • kokemusta alalta yleisesti. Erityisesti työmaakokemus katsotaan eduksi
 • omaat perustiedot MS-office –ohjelmistosta. Erityisesti AutoCAD -osaaminen tai lämpö- ja kosteusteknisten laskentaohjelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

 • monipuolisia ja mielekkäitä kesätyötehtäviä, joihin perehdytämme hyvin
 • kokeneet ja mahtavat työkaverit sekä keskustelevan ja kannustavan ilmapiirin
 • kasvatamme näkemystäsi rakennusalalla toimimisesta ja pääset ottamaan vastuuta projektityöskentelystä
 • mahdollisuuden jatkaa töitä opiskelujen ohella tai opinnäytetyön parissa.

Tule mukaan kehittymään huippuasiantuntijaksi joukossamme!

Tarjolla vastuullista kesäduunia

Olemme jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa ja sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Tule kasvamaan, oppimaan ja onnistumaan kanssamme kesällä 2022!

Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä viimeistään 28.2.2022. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Muistathan perustella hakemuksessasi hyvin, miksi haluat juuri meille kesätöihin ja mikä tekisi sinusta hyvän vahaslaisen.

Onko sinulla kysyttävää kesätyöhaustamme?

Rekrytointitiimimme auttaa sinua mielellään kaikessa kesätyöhakuun liittyvässä! Tavoitat meidät joko sähköpostitse osoitteesta rekry@vahanen.com tai WhatsApp-viestillä numerosta 044 7788 689. Käythän katsomassa myös kesätyösivumme , josta löytyy esimerkiksi Usein kysytyt kysymykset –osio.

Lupaamme Vahasen parempia työpäiviä

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin.

Olemme liittyneet osaksi suunnittelu- ja konsultointiyritys AFRYä. Sen myötä pääset osaksi kansainvälistä, monimuotoista ja osallistavaa työyhteisöä, jossa saat vaikuttaa aidosti asioihin ja luotsata omia visioitasi eteenpäin.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani. Tarjoamme mm. kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita.

Osaamisalue:

Vahanen Yhtiöt

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Tarjoamme kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita.