Vahanen Talotekniikka on LVIAS-suunnittelun joustava kumppani, joka luo asiakkaan tarpeita vastaavat sisäilmasto-olosuhteet käyttäjälle helpoin taloteknisin ratkaisuin.

Haemme kesäksi 2022 joukkoamme täydentämään kesätyöntekijää sähkösuunnitteluun. Työpaikka sijaitsee Espoossa.

Kesätyöntekijänä pääset suunnittelemaan osakokonaisuuksia monipuolisiin sähkösuunnitteluprojekteihin kokeneemman suunnittelijan ohjauksessa. Suunnittelutyön lisäksi työtehtäviin kuuluu projektityöskentelyä: pääset osallistumaan suunnittelu- tai työmaakokouksiin ja olemaan osana projektin yhteydenpitoa muun hankeorganisaation suuntaan. Tarkempaan tehtävänkuvaan on mahdollista itse vaikuttaa ja vastuualueet sovitaan yhdessä osaamisesi mukaisesti.

Suunnittelutyössä vastaat omasta vastuualueestasi kokeneemman suunnittelijan ohjauksessa. Vahanen Talotekniikan ydinosaaminen on laaja-alainen peruskorjaus- ja uudisrakennushankkeiden suunnittelu. Tekemistä on myös toimistossa tapahtuvan suunnittelutyön ulkopuolella: pääset halutessasi avustamaan muun muassa valvontaan, tarveselvityksiin ja kuntokartoituksiin liittyvissä tehtävissä. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä monipuolisten ja haastavien projektien suunnittelijana. Aktiivisia projektejamme tällä hetkellä ovat esimerkiksi monipuoliset tilamuutokset, toimitila-uudisrakennuksen suunnittelu sekä laajamittainen, useita kerrostaloja käsittävä uudisasuntokortteli.

Toivomme, että olet vähintään 3. vuoden AMK- tai DI-opiskelija. Aikaisemmasta suunnittelukokemuksesta sekä urakointipuolen työkokemuksesta on etua. Suunnittelutyö tehdään MagiCAD-ohjelmistolla, joten työ edellyttää vähintään ohjelmiston perusteiden hallintaa. Luotamme kykyysi viedä asioita maaliin itsenäisesti, mutta annamme työllesi myös tarvittavan tuen. Persoonana olet aktiivinen, tiedonjanoinen ja uskallat esittää meille ideoitasi – arvostamme niitä suuresti. Työssä tärkeää on myös kyky toimia ja viestiä ratkaisukeskeisesti osana projektiorganisaatiotamme.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielekkäitä työtehtäviä sekä hyvän perehdytyksen niiden hoitamiseen. Sen lisäksi että suunnitteluosaamisesi vahvistuu meillä, saat näkemystä alalla toimimisesta ja pääset ottamaan vastuuta projektityöskentelystä. Sinulla on mahdollisuus jatkaa töitä meillä opiskelujen ohella kesän jälkeen.

Tarjolla vastuullista kesäduunia

Olemme jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa ja sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Tule kasvamaan, oppimaan ja onnistumaan kanssamme kesällä 2022!

Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä viimeistään 28.2.2022. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Muistathan perustella hakemuksessasi hyvin, miksi haluat juuri meille kesätöihin ja mikä tekisi sinusta hyvän vahaslaisen.

Onko sinulla kysyttävää kesätyöhaustamme?

Rekrytointitiimimme auttaa sinua mielellään kaikessa kesätyöhakuun liittyvässä! Tavoitat meidät joko sähköpostitse osoitteesta rekry@vahanen.com tai WhatsApp-viestillä numerosta 044 7788 689. Käythän katsomassa myös kesätyösivumme , josta löytyy esimerkiksi Usein kysytyt kysymykset –osio.

Lupaamme Vahasen parempia työpäiviä

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin.

Olemme liittyneet osaksi suunnittelu- ja konsultointiyritys AFRYä. Sen myötä pääset osaksi kansainvälistä, monimuotoista ja osallistavaa työyhteisöä, jossa saat vaikuttaa aidosti asioihin ja luotsata omia visioitasi eteenpäin.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani. Tarjoamme mm. kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita.

Osaamisalue:

Vahanen Yhtiöt

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Tarjoamme kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita.