Vahanen Yhtiöt

Vanhempi akustiikkasuunnittelija

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 25.07.2022, 9:00
  • Suljettu 23.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vanhempi akustiikkasuunnittelija

Olemme Efterklang – tiimi insinöörejä, suunnittelijoita ja teknisiä asiantuntijoita, jotka ovat toteuttaneet palkittuja töitä akustiikan, melun, tärinän hallinnan ja äänisuunnittelun aloilla Pohjoismaissa ja maailmanlaajuisesti jo vuodesta 1956. Luomme ääniympäristöjä ja ratkaisemme tärinähaasteita kaikissa mittakaavoissa ja kaikilla toimialoilla.

Efterklang on osa kansainvälistä suunnittelu- ja konsultointiyhtiö AFRYä, jossa työskentelee 17 000 rakennetun ympäristön, teollisuuden ja energia-alan asiantuntijaa ympäri maailman.

Yli 140 akustiikka-alan insinööriämme ja suunnittelijaamme työskentelevät 21 toimistossa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Alankomaissa – projekteja meillä on kuitenkin ympäri maailman.

Olemme yksi maailman suurimmista asiantuntijaryhmistä alallamme, koottuna yhteen kansainväliseen liiketoimintayksikköön, joka menestyy yhteistyön, kokemuksen jakamisen ja kehittymishalun avulla. Voit tutustua meihin lisää nettisivuillamme www.efterklang.fi 

Työpaikan kuvaus

Haluatko osaksi Efterklangia, maailman innostavinta akustiikan, äänisuunnittelun ja tärinän hallinnan tiimiä? Haluamme kasvaa ja etsimme nyt uusia lahjakkaita kollegoita akustiikkasuunnitteluun Espooseen!

Suunnittelu- ja tutkimustehtäviimme kuuluvat rakennusakustiikan lisäksi muun muassa teollisuuden meluntorjunta, ympäristön meluselvitykset sekä erilaiset äänitekniset mittaukset. Lisäksi osallistumme alan kehittämiseen ja opetukseen.

Vanhemman akustiikkasuunnittelijan tehtävässä pääset suunnittelemaan akustisesti vaativia tiloja avoimista oppimisympäristöistä laajoihin teollisuuskohteisiin, ja osaamisesi mukaan tai kehittyessä osallistumaan myös kansainvälisiin kärkihankkeisiin. Työhösi kuuluu lisäksi tarjousten valmistelua yhdessä muun tiimin kanssa sekä kaupallista verkostoitumista asiakasyritystemme kanssa.

Valitun henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan myös suunnittelupäällikön rooli on mahdollinen. Suunnittelupäällikkönä sinulla on vaativan tason akustiikkasuunnittelun lisäksi vetovastuu suunnitteluprosessin kehityksestä ja laadun varmistuksesta.

Tehtävä tarjoaa runsaasti haastavia ja hauskoja työtehtäviä yhdessä osaavien työkavereiden kanssa sekä kansainvälisen osaajaporukan tuen!

Pätevyydet

Etsimme sinua, jolla on aikaisempaa kokemusta akustiikkasuunnittelusta

  • Sinulla on soveltuva akustiikan koulutustausta tai vastaava kokemus
  • Sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus akustiikkasuunnittelusta
  • Osaat tarpeen mukaan sekä johtaa että toteuttaa projekteja 
  • Työskentelet hyvin tiimeissä sekä arvostat suhteita sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa
  • Olet taitava viestijä suullisesti sekä kirjallisesti, ja viestit vaikeuksitta suomeksi ja englanniksi
  • Olet luova ja innokas oppimaan sekä jakamaan omaa osaamistasi kollegoille

Lisätietoja

Meillä voit odottaa kuuluvasi yhteen maailman edistyksellisimmistä tiimeistä akustiikan, äänisuunnittelun ja tärinän hallinnan aloilla, monien mukavien ja osaavien kollegoiden kanssa. Projektit ovat suuria ja pieniä, paikallisia ja kansainvälisiä!

Efterklangilla ajattelemme, ettei työkalujen pidä olla este ja siksi kohdennamme vuosittain merkittäviä panostuksia siihen, että käytössämme on viimeisimmät ohjelmistot, modernit mittalaitteet ja oma huippuluokan äänitysstudio Tukholmassa. 

Työntekijöidemme hyvinvointi ja kehittyminen ovat elintärkeitä liiketoiminnallemme. Tiedämme, että fyysisesti ja henkisesti hyvinvoivat työntekijät ovat kaikkein tärkein menestyksen edellytys. Siksi keskitymme työympäristön turvallisuuteen ja hyvään tasapainoon työn ja vapaa-ajan välillä. Haluamme, että sinulla on toimiva työpäivä – aikaa lähteä, hakea lapset, harjoitella, käydä ostoksilla tai vain nukkua vähän pidempään aamulla.

Meillä on säännöllisesti fyysisiä (ja digitaalisia) kokoontumisia, after workejä ja luentoja, jotka vahvistavat kehittymistä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. AFRYn kautta meillä on yhdet alamme parhaimmista eduista! Lue lisää AFRYstä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään.

Työmme monimuotoisuuden eteen on jatkuvaa ja aktiivista. Luonteiden ja taustojen sekoitus tekee meistä vahvempia, luovempia ja menestyvämpiä. Tarjoamme työpaikan, jossa on edistyksellinen henki ja pääsy korvaamattoman osaamispankin äärelle.

Me haluamme tehdä sinulle hakemisen mahdollisimman vaivattomaksi, joten jos kiinnostuit tehtävästä, niin otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä Ville Veijaseen, puh. 0445549313.

Halutessasi voit myös jättää suoraan hakemuksesi ja palkkatoiveesi rekrytointijärjestelmäämme. Hakuaika päättyy 22.8.2022. Etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana.

Osaamisalue:

Vahanen Yhtiöt

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Tarjoamme kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita.