Vahanen Environment Oy on noin 50 asiantuntijan suomalainen ympäristöalan innovatiivinen asiantuntijaorganisaatio. Kuulumme Vahanen-yhtiöihin, jossa työskentelee noin 500 kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijaa. 

Haemme tiimiimme Espooseen, Lahteen tai Tampereelle Vastuullisuusasiantuntijaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja palveluitamme. Meillä on kannustava työilmapiiri, joustavat ja laadukkaat toimintatavat, mukavat ja helposti lähestyttävät työkaverit, kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä rento ja mutkaton tekemisen meininki. Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tulevissa hankkeissa autat asiakkaitamme vastuullisuustavoitteiden ja -toimenpiteiden määrittämisessä ja toteuttamisessa, riskienhallinnassa sekä löytämään uusia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja ja mahdollisuuksia.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vastuullisuuden tehtäväkentän tuntemista sekä muutaman vuoden kokemusta vastuullisuusprojekteista, kuten ESG-, EPD-, BREEAM- ja LEED-konsultointitehtävistä. Haemme proaktiivisia henkilöitä, joilla on sujuva suomen- ja englanninkielen taito; hyvät viestintätaidot katsomme eduksi. 

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi tehtävään alla olevalla hakulomakkeella viimeistään perjantain 30.10.2020 aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Johtava asiantuntija Esa Salminen, puh. 044 768 8392. Voit kysyä lisätietoja Esalta myös sähköpostitse; esa.salminen@vahanen.com.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani. Tarjoamme mm. kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita.

Osaamisalue:

Vahanen Yhtiöt

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Tarjoamme kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita.