Vahanen Environment Oy on noin 50 asiantuntijan suomalainen ympäristöalan innovatiivinen asiantuntijaorganisaatio. Kuulumme Vahanen-yhtiöihin, jossa työskentelee noin 500 kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijaa.

Haemme Lahteen ympäristöasiantuntijaa 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja palveluitamme.

Ympäristöasiantuntijana tulet toimimaan erilaisissa ympäristökonsultoinnin hankkeissa asiantuntijan, projektipäällikön ja johtamisen tehtävissä. Tulet auttamaan asiakkaitamme mm. toiminnan ympäristövaikutuksiin ja –riskeihin, lupavelvoitteisiin ja kiertotalouteen liittyvissä hankkeissa. Kokemuksesi ja taustasi mukaan voit oman asiantuntijatyösi ohella vastata esimerkiksi asiakasyhteistyöstä, asiakashankinnasta, projektitiimin ohjauksesta tai asiakastoimeksiantojen johtamisesta. Toimenkuvasi muovautuu tarkemmin oman osaamisesi, kiinnostuksen kohteidesi ja kehitystoiveidesi mukaan. 

Toivomme sinulta vähintään muutaman vuoden kokemusta ympäristökonsultoinnista esimerkiksi lupahakemusten ja vaikutusarvioinnin, pilaantuneiden maiden tutkimuksen ja kunnostuksen, riskinarvioinnin tai jätehuollon ja kiertotalouden parissa, sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. FM, DI). Lisäksi toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä projektipäällikön tehtävistä. Työtehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä tiimityötaitoja sekä sujuvaa raportointia suomen kielellä. 

Lupaamme hyviä maanantaita

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan ja työturvallisuuteen. Meillä sinulla on mahdollisuus monipuolisiin ja haastaviin työtehtäviin, hyvät koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä välittävä työilmapiiri. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Meillä on käytössämme joustavat etätyömahdollisuudet sekä mahdollisuus osittaiseen työskentelyyn myös muilta toimistoiltamme käsin (esim. Tampere, Espoo).

Hakemukset ja lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Pekka Määttänen, puh. 0405726161, sähköposti pekka.maattanen@vahanen.com ja aluepäällikkö Riikka Kantosaari, puh. 050 5344085, sähköposti riikka.kantosaari@vahanen.com

Lisätietoja Vahanen Environment Oy:stä >>

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevasta linkistä aukeavalla hakulomakkeella viimeistään maanantain 30.11.2020 aikana.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani. Tarjoamme mm. kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita.

Osaamisalue: ,

Vahanen Yhtiöt

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Tarjoamme kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita.