Vähänkyrön Vuokratalot Kiinteistö Oy

Toimistosihteeri

  • Sijainti Vähäkyrö
  • Julkaistu 24.07.2022, 0:00
  • Suljettu 15.08.2022, 12:00

Toimistosihteeri

Vaasan kaupungin tytäryhtiö

Vähänkyrön Vuokratalot Kiinteistö Oy hakee

TOIMISTOSIHTEERIÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tehtäviin kuuluu Vähänkyrön Vuokratalojen asiakaspalvelu- ja taloushallintotehtävät: vuokralaskujen ja muiden läpilaskujen laskutus, ostolaskujen tiliöinti ja asiatarkastus, asuntohakemusten käsittely, vuokrasopimusten ja muiden vuokrasuhteeseen liittyvien asiakirjojen laatiminen sekä asiakaspalvelu vuokrasuhteen aikana, perintä- vero- ja kela-asiat, kotisivujen ja muiden digitaalisten palvelujen päivitys, tiedotteiden laatiminen ja muun materiaalin tuottaminen sekä Vähänkyrön yhteispalvelupisteen palveluneuvontatehtävät palveluneuvojien sijaisena. Tehtävän asiointikieli on suomi.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja taloushallintotehtävistä ja toimenkuvaan sopivaa koulutusta. Arvostamme asiakaslähtöistä ja ennakoivaa työtapaa sekä kehittävää työotetta, joiden avulla tuotamme laadukkaita asukaslähtöisiä asumispalveluja vuokralaisille.

Hakijalta toivotaan lisäksi itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta sekä paineensietokykyä. Arvostamme erityisesti osaamista vuokra-asuntotoiminnan parista ja eduksi luetaan myös alan koulutus.

Hakuaika päättyy 15.8. klo 12:00

Hakuilmoitus löytyy kokonaisuudessaan sivulta: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/toimistosihteeri-vsa905-05-1-22/

Osaamisalue: , ,