VAK Oy

SÄHKÖINSINÖÖRI/ SÄHKÖSUUNNITTELUN ESIMIES

  • Sijainti Rusko
  • Julkaistu 01.08.2022, 15:00
  • Suljettu 22.08.2022, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SÄHKÖINSINÖÖRI/ SÄHKÖSUUNNITTELUN ESIMIES

VAK Oy on yksi Pohjoismaiden merkittävimmistä perävaunu- ja päällirakennevalmistajista. Suomessa VAK on lämpösäädeltyjen kuormatilojen ja perävaunujen valmistuksen markkinajohtaja. Konsernin palveluksessa on kaikkiaan yli 500 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihto oli 83 miljoonaa euroa. Vahdolla sijaitsevan tehtaan lisäksi yrityksellä on maan kattavat VAK-huoltopalvelupisteet kuudella paikkakunnalla. Pohjoismaista kasvua hakevaan yritykseen kuuluu myös Ruotsissa ja Norjassa toimivat myyntiyhtiöt, VAK Sverige Ab ja VAK Norge AS.
 
 
 SÄHKÖINSINÖÖRI/ SÄHKÖSUUNNITTELUN ESIMIES

Haemme nyt Vahdolla sijaitsevalle tehtaallemme vahvan työkokemuksen omaavaa sähköinsinööriä haastaviin ja kiinnostaviin sähkösuunnittelutehtäviin. Osallistut suunnitteluun ja tuotekehitykseen sekä toimit sähkötiimin esimiehenä. 

Työ tapahtuu pääsääntöisesti projektitiimissä ja vastaat hankkeista itsenäisesti. Olet vahvasti mukana suunnitteluprosessissa sekä tuotekehityksessä, ja teet aktiivista yhteistyötä tuotannon kanssa.

Meille on tärkeää, että olet hyvällä asenteella varustettu ja aikaansaava joukkuepelaaja. Uskallat esittää mielipiteitä ja seisoa sanojesi takana. Sinussa on johtajuutta, johdat suunnittelutiimiäsi esimerkilläsi ja vastaat sähkösuunnittelun kehittämisestä vastuualueellasi.
 
Toivomme sinulta insinööri- tai DI-koulutusta sekä kokemusta liikkuvan kaluston sähkösuunnittelutehtävistä. Kokemuksen esimiestyöstä, korkeajännitesovelluksista, ajoneuvoväylistä sekä sähkö- ja hybridikäyttöisten ajoneuvojen suunnittelusta katsomme eduksi. 

Tarjoamme kiinnostavia ja vaihtelevia suunnitteluprojekteja sekä mahdollisuuden päästä luomaan uusia ratkaisuja tuotteidemme parissa. Suuntaamme vahvasti sähkökäyttöisten sovellusten maailmaan ja tarvitsemme tiimiimme ammattilaisen, joka kykenee kehittämään sähköistyviä kuljetusratkaisuja. Meillä pääset näköalapaikalle alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin sekä kehittämään suunnittelua ja tuotteitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme pikaisesti, mutta kuitenkin viimeistään 21.8.2022 mennessä https://vak.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=104 . Liitäthän mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Olethan nopea, sillä etenemme rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa suunnittelu- ja tuotekehityspäällikkö Juuso Laine 5.8 ja 12.8  klo 10-12, puh. 020 7656 339.

Osaamisalue: