Taloushallinnon asiantuntija (Ostoreskontra & maksuliikenne)

 

Valamis Group Oy on kansainvälisesti kasvava oppimisen digitalisaatioon erikoistunut yritys. Ennakoiva analytiikka, it-asiantuntijapalvelut ja tietojärjestelmäratkaisut ovat myös vahvaa osaamistamme. Meillä työskentelee yli 230 työntekijää, joiden jokapäiväistä työtä ohjaavat arvomme yhteisöllisyys, kehittyminen, vastuullisuus ja asiakaslähtöisyys. Mahdollisena tulevana työnantajanasi toivomme, että myös sinä asetat nämä arvot korkealle henkilökohtaisessa arvoasteikossasi.  

Nyt etsimme joukkoomme tarkkaa ja tehokasta taloushallinnon asiantuntijaa Joensuun toimipisteellemme.  

Päävastuualueesi koostuvat yrityksemme ostoreskontran ja maksuliikenteen hoitamisesta sekä yrityksen luottokorttijärjestelmän hallinnoimisesta. Tehtäviisi kuuluu ajoittain myös myyntilaskutusta ja taloushallinnon avustavia vastuita. Valittavan työntekijän osaamisesta ja halusta riippuen, rooliin voidaan sisällyttää tulevaisuudessa myös muita kirjanpidon tehtäviä sekä taloushallinnon kehittämiseen liittyviä projekteja.  

Voit olla etsimämme henkilö, jos 

 • sinulla on vähintään 2 vuoden työkokemus vastaavista taloushallinnon tehtävistä 

 • olet oma-aloitteinen ja työskentelet luontevasti itsenäisesti 

 • näet teknologian saumattomana osana yrityksen taloushallintoa ja käytät tottuneesti järjestelmiä työssäsi 

 • sinulla on hyvät ajanhallinnan taidot, ja langat pysyvät käsissäsi myös kiireessä 

 • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, sekä tarjoat mielelläsi apuasi ja asiantuntemustasi tiimillesi ja kollegoillesi 

 • suomen lisäksi sekä suullinen että kirjallinen englanti sujuvat sinulta hyvin. 

Eduksi katsotaan hyvät Excel –taidot ja/tai kokemus Netsuite -järjestelmästä. 

Tarjoamme sinulle: 

 • Monipuoliset kehittymismahdollisuudet. Esimerkkejä kehittymistä tukevista toimintamalleistamme ovat mentorointiohjelmalle, sekä oma Valamis -oppimisympäristömme. 

 • Tukea urapolullesi. Esimerkiksi uusien tehtävien avautuessa Valamiksella tarjoamme mahdollisuutta tehtäviin siirtymiselle ensisijaisesti omille työntekijöillemme. 

 • Joustoja elämäntilanteiden mukaan. Tuemme sinua työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa joustavien työjärjestelyiden avulla. 

 • Esimiehen ja työyhteisön, joille hyvinvointisi on tärkeää. Työssä viihtyminen on meille tärkeää, ja hyvällä työporukalla ja esimiehellä on siinä merkittävä rooli. Teemme asioita yhdessä ja huolehdimme toisistamme. Meillä on esimerkiksi käytössä Leadership as a Service (LaaS) -palvelu, jonka kautta pääset tilaamaan työntekoon, kehittymiseen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita silloin, kun niitä itse tarvitset. 

 • Kattavat työsuhde-edut. Käytössämme ovat perinteiset työsuhde-edut lounas- ja virike-etuineen, mutta näiden lisäksi järjestämme mm. yhteisiä tapahtumia ja matkoja ja pääset työnantajan tukemana hierontaan kerran kuussa.  

 • Asiantuntevat kollegat. Meillä pääset työskentelemään ja kehittymään todellisten ammattilaisten joukossa. Mahdolliseen uuteen työkaveriisi Annaan voit tutustua täältä. 

Tuleva työpaikkasi sijaitsee siis Joensuun ydinkeskustassa. Jos et vielä asu paikkakunnalla, autamme sinua mielellämme kotiutumisessasi uuteen kaupunkiin. 

Syvemmälle yrityskulttuurimme pääset Instagramin kautta. Jos jokin mietityttää, niin lisätietoja tehtävästä voit kysyä 25.10. klo 13-14 ja 1.11. klo 13-14 CFO Pasi Polojärveltä, puh. 050 564 4212. Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä auttaa Sandra Rovanperä, puh. 045 636 2118. Hakuaika tehtävään päättyy 7.11.2021, mutta hae paikkaa välittömästi, sillä täytämme paikan oikean henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemukseesi myös palkkatoiveen. 

 

Osaamisalue: