Aluemyyntipäällikkö, teollisuus, Keski- ja Pohjois-Suomen alue

Etsimme uutta tekijää vakituiseen työsuhteeseen Food Solutions myyntitiimiimme 1.10.2020 alkaen. Jos sinulla on aktiivinen ja haasteita kaihtamaton asenne, voit olla tiimimme uusin vahvistus! 

Olemme kunnianhimoinen ruokatalo, jonka tuotteita myydään jo 60 maassa. Meillä pääset mukaan ideoimaan asiakkaillemme huomisen menestystuotteita ja ratkaisuja sekä kasvattamaan klassikkojemme myyntiä. Myytäväksesi saat arvostetun bränditalon laadukkaat tuotteet.

Vastaat asetettujen tavoitteiden mukaisesti Keski- ja Pohjois-Suomen alueiden myynnistä ja asiakastyytyväisyydestä. Etsit rohkeasti ja aktiivisesti uusia asiakkuuksia ja kehität juuri heille sopivia ratkaisuja. Oman myyntitiimin lisäksi pääset tekemään tiivistä yhteistyötä myyntipalvelun, liiketoimintayksiköiden, markkinoinnin ja useiden muiden tukitoimintojen kanssa.

Mielenkiintoa ja vaihtelua työhösi tuovat erilaiset asiakkuudet (mm. leipomot, valmisruoka-, jäätelö- ja makeisteollisuus), joiden toimintaa tuet omalla asiantuntijuudellasi. Olet tärkeä osa loistavaa, yhteistyöhenkistä tiimiämme, jossa sinua kannustaa ja auttaa esimies ja muut kollegasi. Toimipaikkasi voi olla joko Valio Jyväskylä tai Valio Seinäjoki, mahdollisuus myös työskentelyyn kotikonttorista käsin Keski- ja Pohjois-Suomen alueella.

Jotta menestyisit tehtävässä, edellytämme sinulta seuraavaa:
– Näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä B-to-B asiakkaille, mielellään elintarvikkeiden parissa
– Vahvoja neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia yhteistyökykyisesti rakentaen samalla kumppanuutta ja yhteistyöverkostoja yrityksen sisällä ja ulkopuolella
– Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja etsit niihin aktiivisesti ratkaisuja
– Ajattelu- ja toimintatapasi on ennakoivaa ja tulevaisuuteen katsovaa
– Pystyt organisoimaan ja hallitsemaan kokonaisuuksia sekä tekemään valintoja, suunnitelmia ja päätöksiä myös paineen alla
– Ennakkoluulotonta asennetta uuteen sekä intoa kehittää aktiivisesti omaa työtäsi ja osaamistasi
– Tiimityöskentely on sinulle tuttua ja teet sitä mielelläsi
– Yleisimpien tietojärjestelmien tuntemusta ja sujuvaa käyttöä
– Tehtävään soveltuvaa kaupallista ja/tai elintarvikealan koulutusta
– Hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito luetaan eduksi

Tehtävään kuuluu matkustusta kotimaassa (matkapäiviä keskimäärin 3 päivää/viikko).

Tarjoamme tulevaisuuteen innokkaasti katsovan ja suomalaisten rakastaman ruokatalon mahdollisuudet. Kannustamme työntekijöitämme kokeilemaan ja oppimaan uutta, ja olemme ylpeitä lämpimästä ja kannustavasta työkulttuuristamme. 

Lisätietoja tehtävästä: Ketjumyyntipäällikkö Satu Ruohonen p. 050 384 2503 vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevasta tehtävästä. Parhaiten tavoitat minut ke 12.8. 16-17 sekä pe 14.8. klo 13-14.

Hakemukset: odotamme sinua innolla mukaan #valiojengi ’in! Jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen hakulinkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 16.8.2020.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

 

Hakusanat:  työpaikat  Keski-Suomi , työpaikat Pohjois-Suomi, työpaikat Pohjanmaa, työpaikat Seinäjoki, työpaikat  Jyväskylä, työpaikat  myynti, työpaikat myyntipäällikkö, työpaikat B-to-B myynti