Asiantuntija, Äänekoski

Herkullisen juuston valmistaminen vaatii vahvaa osaamista, innovatiivisuutta ja perinteitä. Tätä kaikkea on Valion Äänekosken juustolassa – siellä mistä klassikkojuusto Valio AURA® aloittaa matkansa suomalaisten ruokapöytiin. Valmistamme myös kreikkalaistyyppiset Valio Eila® salaattijuustot sekä erilaisia maito- ja herapohjaisia puolivalmisteita. Tehdas työllistää n. 75 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä.

Haemme nyt asiantuntijaa osaksi viiden hengen laatu- ja kehitystiimiimme. Asiantuntijana sinulla on tärkeä rooli tehtaamme prosessinkehityshankkeiden suunnittelussa ja toteuttamisessa sekä MMC tehdastietojärjestelmäämme kehittämisessä. Seuraat ja ylläpidät tuotelaatuun liittyviä mittareita sekä reagoit kuluttajapalautteisiin. Valion tehtävä on luoda hyvinvointia ja makuelämyksiä vastuullisesti. Teemme maistuvia tuotteita maidosta ja useista muista raaka-aineista. Näihin asioihin pääset vaikuttamaan osallistumalla mielenkiintoisiin tuotekehitysprojekteihin yhdessä muiden Valion asiantuntijoiden kanssa (esim. tuotekehitys).

Jotta onnistuisit tehtävässä, edellytämme sinulta:
•Meijeri- tai elintarvikeinsinöörin, -teknikon tai muu vastaavaa koulutusta  
•Projekti-, suunnittelu- ja valmennustaitoja
•Hyvä tietojärjestelmien hallintaa mm. MMC, SAP
•Hygieniaosaamista
•Englannin kielen taitoa 

Eduksi katsomme kokemuksen prosessiteollisuudesta ja prosessien kehittämisestä sekä laatutyökalujen hallinnasta.

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen koulutusten ja valmennusten kautta. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja tehtävästä: Laatu- ja kehityspäällikkö Pirjo Mykkänen kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Voit soittaa arkisin klo 14-15 numeroon 050 384 1318.

Hakuohjeet: Odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme. Jätäthän hakemuksesi sekä CV:n mahdollisimman pian, viimeistään 23.6.2019 mennessä hakulinkin kautta.