Käyttöhyödykevastaava, Jyväskylä

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Työmme näkyy niin ihmisten päivittäisessä elämässä kuin ruokakulttuurissakin.

Etsimme nyt tiimiimme käyttöhyödykevastaavaa vakituiseen työsuhteeseen. Jos sinulla on näkemystä ja haasteita kaihtamaton asenne, voit olla valiojengimme uusin vahvistus!

Tehtävässä tulet vastaamaan käyttöhyödyketuotantomme (LVI-, paineilma- ja kylmäjärjestelmät) tehokkaasta ylläpidosta sekä vastuualueen teknisen suorituskyvyn ja osaamisen kehittämisestä tavoitteidemme mukaisesti. Varmistat tehtaan energiatehokkaan toiminnan sekä osallistut investointeihin asiantuntijaroolissa.

Toimintamme ytimessä ovat tulevaisuuden ratkaisut. Saat meiltä parhaat välineet kehittää käyttöhyödyketuotantoamme datan ja havaintojesi pohjalta. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon muiden asiantuntijoiden kanssa ja olet vastuualueesi osalta vaikuttamassa siihen, että tuotantoprosessimme toimii sujuvasti.

Sinulta odotamme:

– soveltuvaa energia- ja/tai LVI-tekniikan koulutusta

– kokemusta teollisuuden kunnossapidosta erityisesti käyttöhyödykepuolella

– kykyä uudistaa ja viedä läpi onnistuneesti kehityshankkeita

– analyyttista toimintatapaa ja ongelmanratkaisutyökalujen tehokasta käyttöä

– valmentavaa näkemyksellistä asiantuntijaotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja 

– suomen kielen lisäksi englannin kielen suullista sekä kirjallista hallintaa

– toimintaa tukevien tietojärjestelmien hallintaa (SAP) 

– arvostamme painelaite- ja kylmätekniikan osaamista

– kokemus elintarviketeollisuudesta katsotaan eduksi

Sinulle tarjoamme kansainvälisesti kasvavan, tulevaisuuteen innokkaasti katsovan ja suomalaisten rakastaman ruokatalon mahdollisuudet. Annamme työntekijöillemme eväät joustavaan työntekoon. Kannustamme kokeilukulttuuriin ja oppimaan uutta. Meillä saat hyvän perehdytyksen ja parhaan tuen tehtävien suorittamiseen. Olemme työpaikka, jossa viihdytään hyvin. 

Valittavan henkilön päätoimipiste tulee olemaan Jyväskylä, mutta tarvittaessa tulisi voida työskennellä myös muilla Valion toimipisteillä. Tehtävässä noudatettava työehtosopimus: MVL sopimuspalkka.

Lisätietoja tehtävästä: Tehdaspalvelupäällikkö Jarmo Jakobsson kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Voit soitella hänelle numeroon 050 3987869 päivittäin klo 14 – 17 välisenä aikana.

Hakuohjeet: Odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme. Haethan pian, viimeistään 7.10.2020 mennessä hakulinkin kautta. 

Valio Oy Jyväskylän meijeri on maitojen, kermojen, piimien ja erikoismaitojen valmistukseen keskittynyt tuotantolaitos. Jyväskylän jakelu vastaa Valion tuotteiden ja lähes neljänkymmenen jakeluyhteistyökumppanin tuotteiden jakelusta Keski-Suomen alueella, länsirannikolta itärajalle saakka. Erikoismaitoja toimitamme koko Suomeen. Keskeisin vientikohde on Ruotsi. Meijeri ottaa vastaan vuodessa noin 160 miljoonaa litraa maitoa. Jyväskylässä työskentelee noin 300 valiolaista henkilöä. Meijeri sijaitsee Jyväskylän Seppälänkankaalla. 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat Jyväskylä, työpaikat Keski-Suomi, työpaikat kunnossapito, työpaikat tekniikka