Kunnossapitäjä, Jyväskylä

Kunnossapidon ammattilaiselle tarjolla upea tilaisuus päästä työskentelemään mahtavassa työporukassa, mielenkiintoisten sekä haastavien tehtävien parissa.

Haemme Jyväskylän meijeriin kunnossapidon osaajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Olet tärkeä osa tehdaspalvelun kunnossapitotiimiä ja toimit yhteistyössä tuotannon tiimien kanssa. Työsi kädenjälki näkyy vahvasti siinä, että tuotannossa koneet ja laitteet toimivat suunnitellusti, mahdollistaen sujuvan tuotantoprosessin. Olemme ylpeitä työstämme ja taidostamme.

Tehtäviisi kuuluu kappaletavara-automaatio laitteisiin ja neste prossilaitteisiin liittyvä vianetsintä / korjaus, ennakkohuolto ja tuotannon ylläpito toimet. Työssäsi hyödynnät ja tuotat sisältöä kunnossapidon tietojärjestelmiin. 

Sinulta edellytämme:

– Valmiutta vuorotyöhön sekä jaksotyöhön

– Valmiutta ja halua kehittää omaa osaamistasi

– Kokemusta kunnossapitotehtävistä tai vastavalmistuneena määrätietoista halua kasvaa kunnossapidon/tekniikan ammattilaiseksi

– Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

– Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja huolellisuutta vastuullisessa työssä

– Alalle soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. sähköasentaja, automaatioasentaja, kunnossapitoasentaja, koneasentaja)

– Tiimityöskentelykykyä ja hyvää asiakaspalvelutaitoa

– Paineensietokykyä nopearytmisen tuotannon keskeytymättömässä kunnossapidossa

Lisäksi arvostamme:

– Alan englannin kielen perusosaamista

– SAP kunnossapitojärjestelmän hallintaa

– Viranomaisen vaatimia kursseja, kuten sähkötyöturvallisuus, jännitetyökoulutus, hygieniapassi ja tulityökortti

– Teollisuuden prosessijärjestelmien tuntemusta  

Valio katsoo tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissaan, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi tekemällä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että Valiolla työskentely on turvallista, ja että työvälineemme ovat moderneja ja toimivia. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esihenkilösi ja kollegasi. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut. Tarjoamme töitä mukavassa ja kehittyvässä työyhteisössä. Palkkaus SEL TES:n mukainen. 

Lisätietoja tehtävästä: tiimiesimies Pasi Honkonen kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä, Soita arkisin klo 9:00 – 15:00 /puh. 050 3987080. 

Hakuohjeet: käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten haethan pian, viimeistään 9.1.2022.

Valio Oy Jyväskylän meijeri on maitojen, kermojen, piimien ja erikoismaitojen valmistukseen keskittynyt tuotantolaitos. Meijeri ottaa vastaan vuodessa noin 170 miljoonaa litraa maitoa. Varasto vastaa Valion tuotteiden ja lähes neljänkymmenen jakeluyhteistyökumppanin tuotteiden käsittelystä jakelualueellemme asiakkaille Keskisen-Suomen alueelle, ulottuen länsirannikolta itärajalle saakka. Jyväskylässä työskentelee noin 300 valiolaista. Lisätietoa Valiosta löydät osoitteesta www.valio.fi.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat Jyväskylä, työpaikat Keski-Suomi, kunnossapito