Kunnossapitäjä, Jyväskylä

ETSIMME VALIOJENGIIMME KUNNOSSAPIDON AMMATTILAISTA

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Valio on toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin.

Mekatroniikan ja prosessitekniikan kunnossapidon ammattilaiselle nyt tarjolla upea tilaisuus päästä työskentelemään huippuluokan tuotantolaitoksessa, mahtavassa työporukassa ja mielenkiintoisten sekä haastavien tehtävien parissa! 

Haemme Jyväskylän meijerin kunnossapitoon kunnossapitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Kunnossapidon vastuualue kattaa laajasti tekniikkaa (konetekniikka, sähkötekniikka, tietotekniikka, automaatio- ja systeemitekniikka, prosessitekniikka, rakennus- ja ympäristötekniikka). Kaikki tiimin jäsenet ovat avainasemassa ja yhdessä luomme täydelliselle tuotannolle edellytykset onnistua. Olemme ylpeitä työstämme ja taidostamme. Työsi kädenjälki näkyy vahvasti siinä, että tuotannossa koneet ja laitteet toimivat suunnitellusti, mahdollistaen sujuvan tuotantoprosessin turvallisesti sekä laadukkaasti. 

Toimit päivittäisessä yhteistyössä tuotannon kanssa. Työ on 3-vuoro- tai jaksotyötä, jossa noudatamme SEL:n (Suomen Elintarviketyöläisten Liitto) työehtosopimusta.

Sinulta edellytämme

– Valmiutta 3-vuorotyöhön sekä jaksotyöhön 

– Kokemusta ja hyvää tuntemusta mekatroniikasta sekä prosessitekniikasta 

– Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn 

– Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä huolellisuutta vastuullisessa työssä 

– Alalle soveltuvaa teknistä koulutusta ja työkokemusta 

– Sähköalan ammattihenkilön vaatimusten täyttymistä (1135/2016, Sähköturvallisuuslaki) 

– Valmiutta työskennellä muissakin Valion toimipisteissä 

Lisäksi arvostamme 

– Alan englannin kielen perusosaamista

– SAP kunnossapitojärjestelmän hallintaa

– Kursseja/pätevyyksiä esim. sähkötyöturvallisuus, jännitetyökoulutus, hygieniapassi ja tulityökortti  

– Taitaja-kilpailu menestystä (Skills Finland) 

Meille on tärkeää, että Valiolla työskentely on turvallista, ja että työvälineemme ovat moderneja ja toimivia. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme. Meillä voit kehittää omaa osaamistasi koko #valiojengin tukemana.

Lisätietoja tehtävästä: Kunnossapitovastaava, Eero Rantanen kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä, Voit soitella arkisin klo 14:00-15:00 /puh. 050 3987076.

Hakuohjeet: Odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme. Käsittelemme hakemuksia jo rekryn aikana, joten haethan pian, viimeistään 3.12.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Jyväskylän meijeri on maitojen, kermojen, piimien ja erikoismaitojen valmistukseen keskittynyt tuotantolaitos. Jyväskylän jakelu vastaa Valion tuotteiden ja lähes neljänkymmenen jakeluyhteistyökumppanin tuotteiden jakelusta Keski-Suomen alueella, länsirannikolta itärajalle saakka. Erikoismaitoja toimitamme koko Suomeen. Keskeisin vientikohde on Ruotsi. Meijeri ottaa vastaan vuodessa noin 160 miljoonaa litraa maitoa. Jyväskylässä työskentelee noin 300 valiolaista henkilöä. Meijeri sijaitsee Jyväskylän Seppälänkankaalla. 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

 

Hakusanat: työpaikat tekniikka, työpaikat kunnossapito, työpaikat Keski-Suomi, työpaikat Jyväskylä, mekatroniikka, prosessitekniikka