Kunnossapitäjä (sähkö-automaatio), Seinäjoki

Kunnossapidon ammattilaiselle nyt tarjolla upea tilaisuus päästä työskentelemään huippuluokan meijerissä, mahtavassa työporukassa sekä mielenkiintoisten tehtävien parissa! 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitäjää työskentelemään Seinäjoen tehtaalle. Työtehtäviin kuuluvat automatisoitujen tuotantolinjojen, käyttöhyödykkeiden ja kiinteistöjen kunnossapito- ja ennakkohuolto tehtävät. Tulet toimimaan kunnossapitotiimin jäsenenä ja toimit tiiviissä yhteistyössä eri tuotantotiimien kanssa. Kunnossapitäjän tulee hallita sähkö- ja automaatioon liittyvät kunnossapitotyöt. Mekaaninen osaaminen katsotaan eduksi. Työ on vuoro tai jaksotyötä. Tehtävässä noudatamme SEL työehtosopimusta.

Sinulta odotamme:

– Aikaisempaa työkokemusta teknisen alan työtehtävistä

– Tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. sähkö-automaatiokoulutus)

– Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

– Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja huolellisuutta vastuullisessa työssä

– Valmiutta vuorotyöhön sekä viikonlopputyöskentelyyn tarvittaessa

Eduksi katsomme:

– Automaatio-osaamisen

– Mekaanisen kunnossapidon kokemuksen

– SAP-järjestelmän tuntemuksen

– Alan englannin kielen taidon

– Kokemuksen elintarviketeollisuuden kunnossapidosta

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nykyaikaisessa ja alan vaatimukset täyttävässä toimintaympäristössä sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Kun aloitat Valiolla, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja tehtävästä: kunnossapitovastaava Anssi Pihlajaniemi p. 0403570840 /tiistaisin klo 12-15.

Hakemukset: Haethan pian, viimeistään 20.6.2021 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Seinäjoen tehdas on moderni jauheita, rasvoja ja tuoretuotteita valmistava tehdas, jossa valmistetaan Valio Voi, Valio Oivariini® ja Valio KevytLevi® sekä tuoretuotteita, kuten rahka ja raejuusto. Maito kerätään noin 1 000 maitotilalta, Seinäjoella työskentelee n. 360 valiolaista. 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: kunnossapito, ennakkohuolto, sähkö, automaatio, tekniikka, työpaikat Seinäjoki, työpaikat Pohjanmaa, sähköasentaja, automaatioasentaja