Kunnossapitäjä (tehdaspalvelut), Riihimäki

Kunnossapidon ammattilaiselle nyt tarjolla upea tilaisuus päästä työskentelemään huippuluokan meijerissä, mahtavassa työporukassa sekä mielenkiintoisten tehtävien parissa! 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitäjää meijerin tehdaspalveluihin. Työtehtävät painottuvat ennakkohuolto- ja korjaustehtäviin. Työtehtäviisi kuuluvat mm. Prosessilaitteiden ennakkohuollot mm. venttiilit ja pumput, muut prosessiin kuuluvat työtehtävät. Kuulut tehdaspalvelun ennakkohuoltotiimiin ja toimit päivittäisessä yhteistyössä R1- ja R2- tehtaissa tuotantotiimien kanssa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Tehtävässä noudatamme MVL:n työehtosopimusta.

Odotamme sinulta:

– Aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta

– Teollisuuden prosessijärjestelmien tuntemusta ja huolto-osaamista

– Tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta

– Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn

– Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja huolellisuutta vastuullisessa työssä

– Valmiutta vuorotyöhön sekä viikonlopputyöskentelyyn tarvittaessa 

Eduksi katsomme:

– Englannin kielen taidon

– Sähköalan osaamisen

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nykyaikaisessa ja alan vaatimukset täyttävässä toimintaympäristössä sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa oman työtehtäväsi sisältöön. Kun aloitat Valiolla, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja tehtävästä: Ennakkohuoltovastaava Petri Horkko kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä, voit soitella numeroon 050 3842785, tiistaisin ja torstaisin klo 12-14.

Hakemukset: Odotamme sinua jo innolla mukaan joukkoomme. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme jättämään viimeistään 18.1.2021 mennessä hakulinkin kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Valio Riihimäen meijerissä työskentelee noin 400 valiolaista. Riihimäellä valmistetaan mm. Valio maitoja, Valio Arki maitojuomia, Valio piimää ja kermaa, Valio Luomu™ maitoja, Valiojogurtti® jogurtteja, Valio A+™ jogurtteja, Valio Eila® jogurtteja, Valio Eila® rahkavaahtoja, Valio Play® jogurttia sekä Valio Oddlygood® -kauragurtteja. Toimipaikalla toimii myös Etelä-Suomen alueen jakeluvarasto. Välipalatehtaamme Riihimäen Herajoella on sekä ympäristöystävällisyydeltään, että tuotantoteknologialtaan huippuluokan meijeri.

 

Hakusanat: työpaikat Riihimäki, työpaikat Häme, työpaikat kunnossapito, työpaikat prosessilaitteiden ennakkohuolto